ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

"Σκορπιός" στη Movistar Yamaha

"Σκορπιός" στη Movistar Yamaha

Για τέταρτη χρονιά, η Abarth συνεργάζεται με την Movistar Yamaha MotoGP ως επίσημος υποστηρικτής και επίσημος χορηγός αυτοκινήτου, για την εργοστασιακή ομάδα που αγωνίζεται στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP.

Η ανανέωση της συνεργασίας ανάμεσα στην Abarth και στην Yamaha, στηρίζεται σε κοινές αξίες όπως η αγάπη και το πάθος για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, καθώς και η αποφασιστικότητα για την επίτευξη εξαιρετικών αποτελεσμάτων.

Το σύμβολο του σκορπιού θα τοποθετείται στο ρύγχος των μοτοσικλετών Yamaha YZR-M1, με αναβάτες τους Valentino Rossi και Maverik Viñales, σε όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος, που ήδη ξεκίνησε στην πίστα Λοσάιλ του Κατάρ.

Αποτέλεσμα της συνεργασίας της Abarth με την Yamaha, είναι και το Yamaha XSR 900 Abarth, μια ελαφριά και υψηλών επιδόσεων αγωνιστική μοτοσικλέτα, η πρώτη που προέκυψε από τη συνεργασία των δυο εταιρειών και κατασκευάστηκε στο πλαίσιο του προγράμματος Faster Son της Yamaha. Διαθέτει το ίδιο σπορ γκρι χρώμα και τις ίδιες κόκκινες λεπτομέρειες με το Abarth 695 XSR Yamaha, τη νέα έκδοση της μάρκας με σήμα τον σκορπιό που διατίθεται σε περιορισμένο αριθμό (695 hatchback και 695 cabrio μονάδες).

"Σκορπιός" στη Movistar Yamaha

Η νέα αυτή έκδοση ξεχωρίζει με τις επενδύσεις από ανθροκονήματα, καθώς και τα χρώματα και τις λεπτομέρειες του αμαξώματος σε γνήσιο στυλ Yamaha. Το Abarth 695 XSR Yamaha και η μοτοσικλέτα εξοπλίζονται και με την εξαιρετικά ελαφριά εξάτμιση Akrapovič, ένα στοιχείο που προέρχεται απευθείας από τους αγώνες και τονίζει την προσωπικότητα, τον ήχο και τις επιδόσεις των μοντέλων. Η εμφάνιση του 695 ολοκληρώνεται με το λογότυπο XSR στην πίσω πόρτα...

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ