ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ρεκόρ γύρου για την Porsche 911 GT2 RS

Ρεκόρ γύρου για την Porsche 911 GT2 RS
RIGHT LIGHT MEDIA GMBH

Η νέα Porsche 911 GT2 RS, εξοπλισμένη με τα ελαστικά Michelin Pilot Sport Cup 2, πέτυχε νέο παγκόσμιο ρεκόρ για τα σπορ αυτοκίνητα που είναι εγκεκριμένα για χρήση και στο δρόμο.

Η νέα Porsche 911 GT2 RS, εξοπλισμένη με τα ελαστικά Michelin Pilot Sport Cup 2, πέτυχε νέο παγκόσμιο ρεκόρ για τα σπορ αυτοκίνητα που είναι εγκεκριμένα για χρήση και στο δρόμο, στην πίστα των 20,6 χιλιομέτρων του Nurburgring Nordschleife στη Γερμανία, με χρόνο 6 λεπτά και 47,3 δευτερόλεπτα.

H 911 GT2 RS, με οδηγό τον Lars Kern της Porsche, φορούσε ελαστικά Michelin Pilot Sport Cup 2, εμπρός 265/35 ZR 20 και πίσω 325/30 ZR 21. Με αυτά θα εξοπλίζονται 8 στα 10 αυτοκίνητα που θα παράγονται στο εργοστάσιο της Porsche στο Zuffenhausen.

Τα Michelin Pilot Sport Cup 2, ήδη είναι ελαστικά πρώτης τοποθέτησης για πολλά, κορυφαία αυτοκίνητα που παράγονται από τη γερμανική εταιρεία, όπως τα 918 Spyder, Cayman GT4, 911 GT3 και 911 GT3 RS. Διαθέτουν τεχνολογίες που αναπτύχθηκαν για κορυφαίους αγώνες του παγκόσμιου μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Ρεκόρ γύρου για την Porsche 911 GT2 RS

Όπως αποδεικνύεται από την επιλογή τους ως ελαστικά πρώτης τοποθέτησης σε αυτά τα αυτοκίνητα, οι τεχνολογίες που διαθέτουν είναι πλέον διαθέσιμες για όλους τους οδηγούς και για απλή χρήση στο δρόμο, προσφέροντάς τους τα υψηλότερα επίπεδα αντοχής, πρόσφυσης, χειρισμού και ασφάλειας.

Τα Michelin Pilot Sport Cup 2 προσφέρουν την τεχνολογία «multi-compound», με την οποία διαφορετικά συστατικά γόμας χρησιμοποιούνται στα εσωτερικά και στο εξωτερικά μέρη του πέλματος και διασφαλίζουν υψηλά και σταθερά επίπεδα πρόσφυσης σε διαφορετικές καιρικές συνθήκες…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ