Πως λειτουργεί το σύστημα τετραδιεύθυνσης της Renault

Η Renault δημιούργησε ένα πρωτότυπο video με σκοπό να εξηγήσει με απλό τρόπο τα πλεονεκτήματα που προσφέρει στο νέο Megane το πρωτοποριακό σύστημα ενεργής τετραδιεύθυνσης 4Control.

To σύστημα αναπτύχθηκε με την συνεργασία των μηχανικών της Renault και της Renault Sport. Μέχρι την εφαρμογή του στο νέο Megane είχε χρησιμοποιηθεί σε μοντέλα της Renault μεγαλύτερων κατηγοριών με στόχο να τους προσφέρει κορυφαία χαρακτηριστικά ευελιξίας και σταθερότητας.

Η πιο πρόσφατη έκδοση του συστήματος που χρησιμοποιείται στα νέα Megane GT & Megane R.S. αποδεικνύει την αποτελεσματικότητά του και όσον αφορά στην σπορ οδήγηση. 

Πρόκειται για μια εφαρμογή προηγμένης τεχνολογίας η οποία ανάλογα με την ταχύτητα του οχήματος στρέφει τους πίσω τροχούς στην ίδια ή την αντίθετη κατεύθυνση από τους εμπρός, προσφέροντας κορυφαία χαρακτηριστικά ευελιξίας και σταθερότητας.

Η Renault Sport δημιούργησε ένα πρωτότυπο video για να δείξει από μια διαφορετική οπτική τη λειτουργία, αλλά και τα πλεονεκτήματα που προσφέρει το 4Control…

Δείτε εδώ το βίντεο:

www.driveandtravel.gr

 

 

 

 

 

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Είναι δίκαιο να γίνει πράξη: 7 επιδόματα που αξίζει κάθε Έλληνας

Οι ευρωβουλευτές έδειξαν το δρόμο. Ήρθε η ώρα να τους ακολουθήσουμε.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24