ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Πωλείται το κινητό σπίτι του Σουμάχερ

Πωλείται το κινητό σπίτι του Σουμάχερ

Οι φίλοι του επτάκις Παγκόσμιου Πρωταθλητή Michael Schumacher έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν ένα σημαντικό, για τον Γερμανό οδηγό της Formula 1, αντικείμενο, το motorhome της Scuderia Ferrari.

Οι φίλοι του επτάκις Παγκόσμιου Πρωταθλητή Michael Schumacher έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν ένα σημαντικό, για τον Γερμανό οδηγό της Formula 1, αντικείμενο, το motorhome της Scuderia Ferrari. Πρόκειται για ένα ειδικά διαμορφωμένο μοντέλο της Iveco, το οποίο με τις απαραίτητες επεμβάσεις της εταιρείας Carrosserie Orlandi, μετατράπηκε στο «κινητό» σπίτι τόσο του Schumacher, όσο και του ομόσταβλού του (τα χρόνια 2001-2005) Rubens Barrichello.

Αρχικά, το Iveco «Scuderia Ferrari» διέθετε ειδικούς χώρους για συνεδριάσεις στρατηγικής της ιταλικής ομάδας, συνεντεύξεις με τα ΜΜΕ, καθώς και ειδικά δωμάτια φυσιοθεραπείας για τους δύο οδηγούς. Μετά, όμως, την αγορά του από έναν ιδιώτη, το συγκεκριμένο όχημα άλλαξε και πάλι διαρρύθμιση στο εσωτερικό, καθώς ο νέος ιδιοκτήτης του χρησιμοποίησε το λεωφορείο για προσωπικά ταξίδια και ως εκ τούτου επιθυμούσε κάτι πιο πρακτικό.

Πωλείται το κινητό σπίτι του Σουμάχερ

Στη σημερινή του διαρρύθμιση, το συνολικού μήκους 12 μέτρων Iveco, διαθέτει ευρύχωρους χώρους καθιστικού, υπνοδωμάτιο με queen size κρεβάτι, ένα πλήρες μπάνιο, home theater της Bose και άλλα υψηλής τεχνολογίας ηλεκτρονικά.

Στο χώρο του κινητήρα βρίσκεται ένας υπερτροφοδοτούμενο πετρελαιοκίνητο σύνολο 380 ίππων που συνδυάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο οκτώ ταχυτήτων της ZF, ενώ συνολικά δεν έχει ξεπεράσει τα 90.000 χλμ.

Εννοείται ότι είναι βαμμένο στο χαρακτηριστικό κόκκινο χρώμα της Ferrari, Rosso Corsa, με τον τωρινό ιδιοκτήτη του να αναφέρει ότι το συγκεκριμένο motorhome βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, και το πουλά μέσω του οίκου δημοπρασιών Bonhams. Σύμφωνα με πηγές, η τιμή του εικονικού αυτού μοντέλου αναμένεται να κυμανθεί ανάμεσα στις 125.000-150.000 ευρώ...

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ