ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Πρώτο σε πωλήσεις στην Ευρώπη το νέο Ford Fiesta

Ford today revealed further details of the sophisticated Sports Technologies that will deliver the most responsive, engaging and fun-to-drive Fiesta ST experience ever
Ford today revealed further details of the sophisticated Sports Technologies that will deliver the most responsive, engaging and fun-to-drive Fiesta ST experience ever CHARLIEMAGEE.COM

Οι πωλήσεις του Fiesta βοήθησαν τη Ford Ευρώπης να κάνει το ισχυρότερο ξεκίνημα της χρονιάς από το 2008, με συνολικές πωλήσεις 207.300 οχημάτων στις 20 Ευρωπαϊκές αγορές της τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο.

Μια άκρως επιτυχημένη πορεία διαγράφει το νέο Fiesta, το οποίο είναι πρώτο στην κατηγορία του, όσον αφορά τις πωλήσεις, σε 20 ευρωπαϊκές αγορές. Οι πωλήσεις του Fiesta βοήθησαν τη Ford Ευρώπης να κάνει το ισχυρότερο ξεκίνημα της χρονιάς από το 2008, με συνολικές πωλήσεις 207.300 οχημάτων στις 20 Ευρωπαϊκές αγορές της τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι στην ιδιαίτερα ανταγωνιστική αγορά της Μεγάλης Βρετανίας, το Fiesta διατηρεί την πρώτη θέση, με συνολικές πωλήσεις 5.201 μονάδων, και πωλήσεις λιανικής τέσσερις φορές περισσότερες σε σχέση με τον δεύτερο στην κατηγορία του.

Στην Ελλάδα, το δημοφιλές μικρό σχεδόν διπλασίασε τις πωλήσεις του τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο σε σύγκριση με τους αντίστοιχους μήνες της προηγούμενης χρονιάς σημειώνοντάς εντυπωσιακή αύξηση κατά 96,5%, αγγίζοντας τις 446 μονάδες.

"Τα τελευταία στοιχεία πωλήσεων αποδεικνύουν πως η τεράστια επένδυση για την έρευνα και εξέλιξη του νέου μοντέλου έπιασαν τόπο", επισημαίνει ο Νίκος Νοταράς, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Ford Motor Ελλάς.

"Αξίζει να σημειωθεί ότι στην Ελλάδα έχει ανακηρυχθεί ως "Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2018", ενώ σημαντικές διακρίσεις έχει αποκομίσει και στο εξωτερικό.

"Για το νέο Ford Fiesta εξασφαλίσαμε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές, το πλαισιώσαμε με χαμηλά χρηματοδοτικά προγράμματα, αλλά και με την καλύτερη εγγύηση της αγοράς – οκτώ χρόνια εργοστασιακή εγγύηση Ford Protect", σχολίασε η Πέτρη Λογαρά, operations manager της Ford Motor Ελλάς.

Σύντομα αναμένονται και οι νέες εκδόσεις Fiesta Active και Fiesta ST..

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ