ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Πρώτη η Toyota Γιαννίτσας στην Ελλάδα

Πρώτη η Toyota Γιαννίτσας στην Ελλάδα
PETER STEVENS PHOTOGRAPHY 2018

Στην πρόσφατη τελετή απονομής των βραβείων Ichiban 2018, που διοργάνωσε η Toyota Motor Europe με φόντο τα πανέμορφα Highlands της Σκωτίας και συγκεκριμένα στο Perthshire, μια ελληνική εταιρεία διακρίθηκε για την ικανοποίηση των πελατών της.

Tα βραβεία της εταιρείας προορίζονται για εμπόρους σε όλη την Ευρώπη, οι οποίοι ικανοποιούν μοναδικά, απόλυτα καινοτόμα και άμεσα, τις ανάγκες όλων των πελατών τους.

Επιπλέον, με βάση το κριτήριο Customer First, τα βραβεία δόθηκαν σε αναγνώριση της εξαιρετικής τους απόδοσης στην ικανοποίηση πελατών ‘Customer Recommendation’, σε επίπεδο Πωλήσεων, αλλά και After Sales.

Εκτός από τους τρεις επαναλαμβανόμενους για δέκατη φορά νικητές, οι 18 υποψήφιοι που απέσπασαν το βραβείο για πρώτη φορά, απέδειξαν τι απαιτείται προκείμενου να γίνει ένας Εξουσιοδοτημένος Έμπορος Toyota, ο ‘Καλύτερος Έμπορος στην Πόλη.’

Για την Τoyota στην Ελλάδα, αποτελεί μεγάλη τιμή, καθότι μεταξύ των Ευρωπαίων Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων, διακρίθηκε με το βραβείο «Ichiban 2018» η ελληνική επιχείρηση «Τoyota Γιαννίτσας αβεε», η οποία εδρεύει στην Πειραιώς 76 στο Μοσχάτο.

O πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Toyota Ελλάς, Αριστείδης Αραβανής, με αφορμή τη διάκριση “Ιchiban 2018”, της ελληνικής επιχείρησης της Τoyota Γιαννίτσας, τόνισε χαρακτηριστικά: «…όπως κάθε χρόνο, μέσα απ’ αυτήν την εκδήλωση επιβραβεύεται, η προτεραιότητα που έχει η μάρκα, να παραμείνει στην Νο1 θέση στην εξυπηρέτηση των καταναλωτών.

Αυτός ο στόχος αποτελεί αδιαμφισβήτητο μέρος της φιλοσοφίας της εταιρείας. Τα άριστα τεχνολογικά προϊόντα που διαθέτει η μάρκα, καθώς και οι καινοτόμες υπηρεσίες που παρέχονται μέσω του Δικτύου Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων της ΤΟΥΟΤΑ, μας έχουν καθιερώσει τις τελευταίες δεκαετίες, ως την πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα, όχι μόνο στον τομέα των πωλήσεων, αλλά και στην άριστη εξυπηρέτηση του κάθε ενός από τους πελάτες μας, ξεχωριστά.»

Κάθε χρόνο, πάνω από 2.500 Ευρωπαίοι Έμποροι διεκδικούν τον τίτλο, να γίνουν ένας από τους 45 νικητές Ichiban, επιδεικνύοντας την πλήρη αφοσίωσή τους σε μία φιλοσοφία ‘Customer First’,την οποία εφαρμόζουν σε όλα τα επίπεδα και σε κάθε δραστηριότητα του που αφορά τον κάθε πελάτη, ξεχωριστά...

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ