ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Πρόσθεσε εξοπλισμό και κράτησε την τιμή το πετρελαιοκίνητο Renault Clio

Πρόσθεσε εξοπλισμό και κράτησε την τιμή το πετρελαιοκίνητο Renault Clio

Εχοντας στη γκάμα του εκδόσεις βενζίνης 1.0 lt – 75 & 100 hp, 1.3 lt – 130 hp και πετρελαίου 1.5 lt – 85 & 115 hp, το Renault Clio απευθύνεται στην ευρεία μάζα του κοινού.

Στην Ευρώπη, βρίσκεται στην 1 θέση των πωλήσεων το 2020, ανεξαρτήτως κατηγορίας, ενώ στην Ελλάδα, στην κατηγορία του, είναι στην 8 θέση, επιδιώκοντας να αναρριχηθεί ψηλότερα, καθώς έχει τα εχέγγυα: όμορφη σχεδίαση – που μοιάζει πολύ με την προηγούμενη γενιά, αλλά με διαφορετικό εσωτερικό, πλούσιο εξοπλισμό και χαρακτηριστικά ασφάλειας που του χάρισαν 5 αστέρια στις δοκιμές πρόσκρουσης του Euro NCAP.

Μολονότι η ζήτηση για πετρελαιοκίνητες εκδόσεις, αρχίσει να φθίνει στην Ευρώπη και στην Ελλάδα, εντούτοις υπάρχει ακόμα ένα μεγάλο μέρος αγοραστών που θέλουν πετρέλαιο, διότι κάνουν πολλά χιλιόμετρα.

Στην περίπτωση του Clio, ο κινητήρας 1.5 Blue dCi, που αποδίδει 85 και 115 ίππους, έχει μεγάλη ζήτηση, ενώ κάνοντας χρήση της τεχνολογίας AdBlue, είναι συμβατός με τις νέες αυστηρές προδιαγραφές ρύπων.

Πρόσθεσε εξοπλισμό και κράτησε την τιμή το πετρελαιοκίνητο Renault Clio

Ειδικά η έκδοση των 85 ίππους, μπορεί να μην δείχνει ισχυρή, αλλά με 220 Nm ροπής από τις 1.750 σ.α.λ., έχει τη δύναμη που χρειάζεται από χαμηλά, συνδυαζόμενο με το μηχανικό κιβώτιο των 6 σχέσεων. Εργοστασιακά, η μέση κατανάλωση είναι 3,6 λίτρα/100 χλμ., όμως υπολογίστε γύρω στα 5,5 λίτρα, οδηγώντας σε κανονικές συνθήκες.

Με αυτό το μοτέρ, η εισαγωγική εταιρεία λανσάρει μια νέα έκδοση εξοπλισμού, την EXPRESSION PLUS, που φέρει Pack Navi 7” - Σύστημα πολυμέσων EASY LINK με οθόνη αφής 7” & σύστημα πλοήγησης, ελληνική χαρτογράφηση & Over Speed Prevention, Pack Street - κάμερα οπισθοπορείας και εμπρός αισθητήρες παρκαρίσματος, ζάντες αλουμινίου 16'' PHILY, προβολείς ομίχλης, ηλεκτρικά παράθυρα πίσω, συνεχούς λειτουργίας.

Ο εξοπλισμός αυτός, είναι αξίας περίπου 1.400, και η έκδοση κοστίζει 17.120 ευρώ, όμως σε σχέση με τις 17.080 ευρώ της προηγούμενης έκδοσης εξοπλισμού Dynamic, είναι πολύ συμφέρουσα, ενώ συνοδεύεται με δωρεάν μεταλλικό χρώμα, δωρεάν εργοστασιακή εγγύηση 5 χρόνων, δωρεάν 3 χρόνια οδικής βοήθειας και δωρεάν ασφάλιση για 6 μήνες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ