ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Προσφορές Nissan και προνομιακές τιμές σε επιλεγμένα ανταλλακτικά

Προσφορές Nissan και προνομιακές τιμές σε επιλεγμένα ανταλλακτικά

Τόσο για τα νέα μοντέλα, όσο και για τα ανταλλακτικά των παλαιών, η Nissan κάνει ειδικές προσφορές και προνομιακές τιμές σε επιλεγμένα ανταλλακτικά.

Η Nissan προσφέρει τα Pulsar και Qashqai με επιτόκιο χρηματοδότησης 5,9%, δυνατότητα μηδενικής προκαταβολής και διάρκεια αποπληρωμής από 12 έως 84 μήνες. Επιπροσθέτως και ειδικά για το Qashqai, η εισαγωγική εταιρεία “επιφυλάσσει” εκπλήξεις, με ξεχωριστές δελεαστικές επιλογές.

Επίσης, με νέες τιμές προσφέρονται τα X-Trail και Navara, ενώ και το ολοκαίνουργιο Micra συνοδεύεται με νέο πακέτο τιμών. Οι συγκεκριμένες καλοκαιρινές προσφορές αφορούν συγκεκριμένο αριθμό αυτοκινήτων και ισχύουν μέχρι τις 31 Αυγούστου.

Nissan 3+: Προνομιακές τιμές σε επιλεγμένα ανταλλακτικά.

Χάρη στο προνομιακό πρόγραμμα Nissan 3+, οι κάτοχοι παλαιότερων μοντέλων της φίρμας, απολαμβάνουν μοναδικές τιμές σε ανταλλακτικά.

Συγκεκριμένα, για τους κατόχους αυτοκινήτων Nissan 3-7 ετών που έχουν πλήρες αρχείο  συντήρησης στο εξουσιοδοτημένο δίκτυο και απαραίτητα “σφραγισμένο” book service, υπάρχει η δυνατότητα μερικής κάλυψης με τη μορφή έκπτωσης (σε ποσοστό μέχρι 75%) σε επιλεγμένα, μη αναλώσιμα ανταλλακτικά που χρήζουν αντικατάστασης.

Γι αυτό, λοιπόν, επικοινωνήστε με τον πλησιέστερο εξουσιοδοτημένο επισκευαστή Nissan, προκειμένου να ενημερωθείτε για την κάλυψη που πιθανόν δικαιούστε!

www.driveandtravel.gr

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24