ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Προσφορές Nissan και προνομιακές τιμές σε επιλεγμένα ανταλλακτικά

Προσφορές Nissan και προνομιακές τιμές σε επιλεγμένα ανταλλακτικά

Τόσο για τα νέα μοντέλα, όσο και για τα ανταλλακτικά των παλαιών, η Nissan κάνει ειδικές προσφορές και προνομιακές τιμές σε επιλεγμένα ανταλλακτικά.

Η Nissan προσφέρει τα Pulsar και Qashqai με επιτόκιο χρηματοδότησης 5,9%, δυνατότητα μηδενικής προκαταβολής και διάρκεια αποπληρωμής από 12 έως 84 μήνες. Επιπροσθέτως και ειδικά για το Qashqai, η εισαγωγική εταιρεία “επιφυλάσσει” εκπλήξεις, με ξεχωριστές δελεαστικές επιλογές.

Επίσης, με νέες τιμές προσφέρονται τα X-Trail και Navara, ενώ και το ολοκαίνουργιο Micra συνοδεύεται με νέο πακέτο τιμών. Οι συγκεκριμένες καλοκαιρινές προσφορές αφορούν συγκεκριμένο αριθμό αυτοκινήτων και ισχύουν μέχρι τις 31 Αυγούστου.

Nissan 3+: Προνομιακές τιμές σε επιλεγμένα ανταλλακτικά.

Προσφορές Nissan και προνομιακές τιμές σε επιλεγμένα ανταλλακτικά

Χάρη στο προνομιακό πρόγραμμα Nissan 3+, οι κάτοχοι παλαιότερων μοντέλων της φίρμας, απολαμβάνουν μοναδικές τιμές σε ανταλλακτικά.

Συγκεκριμένα, για τους κατόχους αυτοκινήτων Nissan 3-7 ετών που έχουν πλήρες αρχείο συντήρησης στο εξουσιοδοτημένο δίκτυο και απαραίτητα “σφραγισμένο” book service, υπάρχει η δυνατότητα μερικής κάλυψης με τη μορφή έκπτωσης (σε ποσοστό μέχρι 75%) σε επιλεγμένα, μη αναλώσιμα ανταλλακτικά που χρήζουν αντικατάστασης.

Γι αυτό, λοιπόν, επικοινωνήστε με τον πλησιέστερο εξουσιοδοτημένο επισκευαστή Nissan, προκειμένου να ενημερωθείτε για την κάλυψη που πιθανόν δικαιούστε!

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ