ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Προπαραγγελίες για το νέο Nissan JUKE, από 17.900€

Προπαραγγελίες για το νέο Nissan JUKE, από 17.900€

Το νέο Nissan JUKE θα το δούμε στις εκθέσεις της μάρκας, σε όλη την Ελλάδα, στο τέλος της χρονιάς και θα έχουμε την ευκαιρία να το οδηγήσουμε τις πρώτες ημέρες του 2020, εντούτοις οι τιμές "κλείδωσαν".

Μπορεί το νέο Nissan JUKE να το δούμε στις εκθέσεις της μάρκας, σε όλη την Ελλάδα, στο τέλος της χρονιάς και να έχουμε την ευκαιρία να το οδηγήσουμε τις πρώτες ημέρες του 2020, εντούτοις οι τιμές "κλείδωσαν" και το νέο μοντέλο θα διατίθεται από 17.900 ευρώ. Μάλιστα, οι προπαραγγελίες ξεκίνησαν.

Με σχεδόν 1 εκατομμύριο αυτοκίνητα να κυκλοφορούν στους ευρωπαϊκούς δρόμους, το Nissan JUKE βασίστηκε στον ξεχωριστό σχεδιασμό του. Η δεύτερη γενιά του JUKE, έρχεται με το ProPILOT και κορυφαία συνδεσιμότητα.

Το JUKE τροφοδοτείται από έναν αποδοτικό, τρικύλινδρο DIG- υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα 1.0 LT - 117 hp, που συνδυάζεται με 6τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο, ή εναλλακτικά με ένα σπορ κιβώτιο διπλού συμπλέκτη (DCT) 7 ταχυτήτων, με μανέτες αλλαγής από το τιμόνι, καθώς και με έναν επιλογέα τρόπου οδήγησης (Eco, Standard, Sport), μέσω του οποίου ο οδηγός θα μπορεί να επιλέξει το στυλ οδήγησης που επιθυμεί, για τη μέγιστη οδηγική απόλαυση.

Το νέο JUKE εφοδιάζεται με την τεχνολογία ψυχαγωγίας και οδηγικής υποστήριξης του NissanConnect, μέσω του οποίου οι επιβάτες μπορούν να χρησιμοποιούν το Apple CarPlay και το Android Auto για να “αντανακλούν” τις αγαπημένες τους εφαρμογές από το smartphone τους, στην οθόνη αφής 8 ιντσών. Παράλληλα, ο οδηγός μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση στους χάρτες TomTom & Live Traffic ή να ενεργοποιήσει το δικό του In-Car Wi-Fi, προκειμένου να επιτρέψει στους επιβάτες να συνδέσουν τους φορητούς υπολογιστές ή τα tablet τους.

Επιπλέον, το Juke προσφέρει ένα πλήρες πακέτο τεχνολογιών ασφάλειας, όπως η Έξυπνη Πέδηση Έκτακτης Ανάγκης με Αναγνώριση Πεζών και Ποδηλάτων, η Αναγνώριση Σημάτων Κυκλοφορίας, η Έξυπνη Παρέμβαση Εσφαλμένης Αλλαγής Λωρίδας, το Σύστημα Προειδοποίησης Πίσω Διασταυρούμενης Κυκλοφορίας και η Παρέμβαση Τυφλού Σημείου, ως μια μοναδική “πρεμιέρα” της για την συγκεκριμένη κατηγορία. Η Παρέμβαση Τυφλού Σημείου, προειδοποιεί τον οδηγό όταν ένα αυτοκίνητο μπαίνει στο τυφλό σημείο του (κατά την αλλαγή λωρίδας) και επαναφέρει το Juke πίσω στη λωρίδα του. Η προηγμένη τεχνολογία ProPILOT της Nissan, η οποία προσφέρει ηλεκτρονική υποβοήθηση στο τιμόνι, την επιτάχυνση και την πέδηση, θα είναι διαθέσιμη στο Juke για πρώτη φορά. Σχεδιασμένο για χρήση σε αυτοκινητόδρομους και σε μία λωρίδα κυκλοφορίας, το ProPILOT επιταχύνει και επιβραδύνει το όχημα, ούτως ώστε ο οδηγός να διατηρεί την σωστή απόσταση και ταχύτητα και με το αυτοκίνητο εντός της λωρίδας κυκλοφορίας...

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ