ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Προληπτικά μέτρα προστασίας για τον κορονοϊό από την Autohellas – Hertz

Προληπτικά μέτρα προστασίας για τον κορονοϊό από την Autohellas – Hertz

Σχολαστικοί καθαρισμοί των οχημάτων ενοικίασης και επιπλέον μέτρα για πελάτες και εργαζόμενους.

Μία από τις κορυφαίες εταιρείες ενοικίασης οχημάτων και μακροχρόνιας μίσθωσης, η Autohellas – Hertz, λαμβάνει επιπλέον προληπτικά μέτρα για την προστασία των πελατών, των προμηθευτών, των συνεργατών και των εργαζομένων της, με στόχο την προφύλαξη τους και την συμβολή στη διακοπή της αλυσίδας μετάδοσης.

Η εταιρεία, ήδη βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) αναφορικά με θέματα που αφορούν τον κορονοϊό COVID-19 και πλέον προβαίνει σε σχολαστικούς καθαρισμούς του αυτοκινήτου μετά την ενοικίασή του, ενώ έχει εκδόσεις οδηγίες πρόληψης και προστασίας από τον κορονοϊό προς όλους τους εργαζόμενους που εμπλέκονται στη διαδικασία παραλαβής και παράδοσης των αυτοκινήτων.

Επιπρόσθετα, βρίσκεται ήδη σε διαδικασία εφοδιασμού των υποκαταστημάτων της με αντιβακτηριακά υλικά (ειδικά μαντηλάκια, gel) τα οποία διατίθενται σε κάθε ενοικίαση αυτοκινήτου για όλους τους πελάτες της.

Στην περίπτωση που προκύψει κρούσμα κορονοϊού σε πελάτη ή σε εργαζόμενο που σχετίζεται με την καθημερινή διακίνηση των οχημάτων της, η εταιρεία θα προβεί σε ενέργειες, όπως στην άμεση απολύμανση του οχήματος, της εγκατάστασης, καθώς και στο σχετικό ιατρικό έλεγχο των εργαζομένων που εξυπηρέτησαν τη μίσθωση. Επιπρόσθετα, έχει οργανωθεί σχέδιο Διαχείρισης Κρίσης στην περίπτωση εμφάνισης κρούσματος κορονοϊού σε εργαζόμενους των γραφείων και των υποκαταστημάτων της εταιρείας.

driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ