ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Πρεμιέρα για το πανίσχυρο ηλεκτρικό Leaf Nismo RC

Πρεμιέρα για το πανίσχυρο ηλεκτρικό Leaf Nismo RC

Βασισμένο στο Leaf, το πιο καλοπουλημένο ηλεκτρικό μοντέλο παγκοσμίως. Πρεμιέρα για το πανίσχυρο ηλεκτρικό Leaf Nismo RC. (VIDEO)

Το ολοκαίνουργιο Nissan LEAF NISMO RC, ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο που διπλασίασε τη μέγιστη ισχύ και τη ροπή του, από το προηγούμενο μοντέλο, έκανε το ντεμπούτο του στην έκθεση τεχνολογίας, CES, στο Λας Βέγκας.

Το αυτοκίνητο, που επίσης εμφανίστηκε στο Nissan Crossing στο Τόκιο, αναπτύχθηκε από τη NISMO, τον αγωνιστικό βραχίονα της Nissan. Χρησιμοποιώντας την τεχνογνωσία της, η NISMO δημιούργησε έναν συναρπαστικό μοντέλο για να δείξει τις δυνατότητες της τεχνολογίας μηδενικών εκπομπών της Nissan - βασικής συνιστώσας του οράματος Nissan Intelligent Mobility.

Με τους διπλούς ηλεκτρικούς κινητήρες, την προηγμένη τεχνολογία μπαταριών, την τετρακίνηση και την επιθετική, ανανεωμένη μορφή του αμαξώματος, το αυτοκίνητο πράγματι εντυπωσιάζει. Οι δύο ηλεκτροκινητήρες, στα αντίθετα άκρα του πλαισίου, διαχειρίζονται την ισχύ ανεξάρτητα σε κάθε άξονα.

Πρεμιέρα για το πανίσχυρο ηλεκτρικό Leaf Nismo RC

Οι κινητήρες παράγουν 240 kW (120 kW το καθένα) που μεταφράζονται σε 326 ίππους και στιγμιαία ροπή 640 Nm. Καλό θα είναι να συνηθίζουμε να μετράμε την ισχύ σε κιλοβάτ (kW) κι αυτό επειδή είναι η μονάδα ισχύος του ηλεκτρικού ρεύματος, διότι ολοένα και περισσότερα ηλεκτρικά ή plug-in υβριδικά μοντέλα θα λανσάρονται στην αγορά.

To LEAF NISMO RC έχει στηθεί ιδιαίτερα, για μέγιστη αντοχή στις στροφές του, ενώ φέρει συγγενή στοιχεία με το μονοθέσιο Nissan Formula E (όπως τα ανθρακονήματα), με το οποίο η ιαπωνική μάρκα κάνει ντεμπούτο φέτος στο πρωτάθλημα ηλεκτρικών μονοθεσίων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ