ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Πρεμιέρα για το νέο Ducato 4x4

Πρεμιέρα για το νέο Ducato 4x4

Για μια ακόμα χρονιά, η Fiat Professional δηλώνει "παρούσα" σε αυτή την υψηλού κύρους έκθεση, με κύριο πρωταγωνιστή το best-seller Ducato, που διαθέτει την ιδανική βάση αυτοκινούμενου για τους λάτρεις της κατασκήνωσης.

Η σημαντικότερη εκδήλωση στον κόσμο για το τροχόσπιτο και τον κατασκηνωτικό τουρισμό, η Έκθεση Caravan Salon 2017, φιλοξενείται στη γερμανική πόλη Ντίσελντορφ, από τις 26 Αυγούστου έως τις 3 Σεπτεμβρίου. Για μια ακόμα χρονιά, η Fiat Professional δηλώνει "παρούσα" σε αυτή την υψηλού κύρους έκθεση, με κύριο πρωταγωνιστή το best-seller Ducato, που διαθέτει την ιδανική βάση αυτοκινούμενου για τους λάτρεις της κατασκήνωσης.

Στην εκδήλωση κάνει επίσημη πρεμιέρα το νέο Ducato 4x4, ενώ στο περίπτερο της Fiat Professional κάνει την πρώτη του εμφάνιση το εκθεσιακό αυτοκίνητο Ducato 4x4 Expedition 2017, βασισμένο στην τετρακίνητη έκδοση του best seller, που ανοίγει νέους ορίζοντες για πιο δραστήριες διακοπές. Όλο και περισσότεροι λάτρεις του είδους θεωρούν ότι τα οχήματα αναψυχής δεν είναι απλώς μια πρακτική λύση για τις διακοπές τους, αλλά ο τρόπος έκφρασης του προσωπικού lifestyle.

Το εκθεσιακό αυτοκίνητο Ducato 4x4 Expedition 2017 είναι ένα τετρακίνητο, παντός εδάφους όχημα που προσφέρει περισσότερες δυνατότητες σε όσους επιλέγουν ένα ταξίδι με τροχόσπιτο. Η μόνιμη τετρακίνηση διαθέτει δύο σώματα μεταφοράς και ένα κεντρικό διαφορικό συνεκτικού συμπλέκτη…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ