ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Πόσο κοστίζει, τελικά, το αυτοκίνητό σου;

Πόσο κοστίζει, τελικά, το αυτοκίνητό σου;

Αν για το αυτοκίνητό σου αναγκάζεσαι να βάζεις βαθιά το χέρι στην τσέπη κάθε χρόνο, μήπως έφτασε η στιγμή να σκεφτείς την λύση του leasing; Δοκίμασε τις γνώσεις σου στο Quiz της Avis, κατέρριψε όλους τους μύθους γύρω από την μακροχρόνια μίσθωση και κέρδισε πλούσια δώρα.

Πόσες φορές πέρασε από το μυαλό σου να πας το αυτοκίνητό σου για σέρβις; Και πόσες φορές το ανέβαλες, σκεπτόμενος την ταλαιπωρία που θα αντιμετωπίσεις στο συνεργείο, αλλά και τα χρήματα που θα σου ζητήσουν στο τέλος; Η αλήθεια είναι πώς γράφοντας αυτές τις γραμμές, βρίσκομαι ακριβώς στην ίδια φάση και δεν είναι η πρώτη φορά. Το αυτοκίνητο, όσο κι αν αποτελεί βασική ανάγκη για όλους εμάς που το χρησιμοποιούμε καθημερινά για να φτάσουμε στο γραφείο μας (και όχι μόνο), αποτελεί παράλληλα και ένα μεγάλο έξοδο, πολύ μεγαλύτερο από αυτό που αρχικά πιστεύαμε.

Αγοράζοντας ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο, πέρα από το ποσό που αναγκάζεσαι να πληρώσεις στον προηγούμενο ιδιοκτήτη, προκειμένου να γίνει δικό σου, θα πρέπει να υπολογίσεις πως θα χρειαστεί σέρβις μία φορά το χρόνο, έξοδα ασφάλισης, τέλη κυκλοφορίας, βενζίνη για να κινείσαι και φυσικά τις τυχόν ζημιές που θα προκύπτουν στην πορεία.

Κακά τα ψέμματα, ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο βγάζει ζημιές εκεί που δεν το περιμένεις. Μια τέτοια ζημιά μπορεί να σου κοστίσει από 100 ευρώ και να ανέβει πολύ περισσότερο, αναλόγως την σοβαρότητά της. Σε αυτή την περίπτωση, ο όποιος οικονομικός προγραμματισμός που είχες κάνει, πάει περίπατο και εσύ μένεις στον αέρα. Με έναν πρόχειρο υπολογισμό μιλάμε για αρκετές εκατοντάδες ευρώ τα οποία βαραίνουν κάθε χρόνο το budjet σου, ενώ η ταλαιπωρία, το άγχος και η ανεύρεση του κατάλληλου συνεργείου είναι ένας επιπλέον γολγοθάς που καλείσαι να ανέβεις κάθε φορά.

Να προσθέσουμε μέσα σε όλα αυτά πώς το παλιό αυτοκίνητο, με το οποίο πηγαινοέρχεσαι κάθε μέρα στη δουλειά σου, έχει αρχίσει να μην σε ικανοποιεί πλέον. Θες μια αλλαγή, κάτι καλύτερο, αλλά οικονομικά δεν αντέχεις την αγορά ενός νέου οχήματος. Σε καταλαβαίνω. Σχεδόν όλοι μας έχουμε βρεθεί σε αυτή τη θέση.

Πόσο κοστίζει, τελικά, το αυτοκίνητό σου;

Με το Avis Leasing, ωστόσο, μπορούν να λυθούν πολλά από τα παραπάνω προβλήματα. Κι αυτό γιατί η Avis αναλαμβάνει όλες τις κουραστικές διαδικασίες που απαιτεί ένα αυτοκίνητο και εσύ απλά πληρώνεις ένα σταθερό μηνιαίο μίσθωμα για να χρησιμοποιείς ένα ολοκαίνουργιο όχημα, το οποίο μέχρι σήμερα αποτελούσε μακρινό όνειρο. Στο μηνιαίο μίσθωμα του Αvis Leasing περιλαμβάνονται έξοδα όπως σέρβις, ελαστικά, τέλη κυκλοφορίας, συντήρηση, ζημιές, καθώς και μεικτή ασφάλεια. Έτσι, το μόνο που μένει να βάλει από την τσέπη του ο οδηγός είναι τα καύσιμα.

Το leasing διαρκεί για όσο εσύ επιλέξεις (από 2 έως 5 έτη) και με τη λήξη του μπορείς είτε να επιστρέψεις το όχημα, είτε να το εξαγοράσεις σε προσυμφωνημένη τιμή. Μπορείς εύκολα, απλά και άμεσα να διαλέξεις, όποιο αυτοκίνητο καλύπτει τις ανάγκες σου από τον μεγάλο κατάλογο της Avis και αν μετά από λίγο καιρό θέλεις κάποιο άλλο, μπορείς άνετα να το αλλάξεις. Γιατί να μένεις στην μετριότητα του παλιού σου αυτοκινήτου, όταν έχεις τη δυνατότητα να κυκλοφορείς με ένα ολοκαίνουριο και με πολύ λιγότερα έξοδα; Παράλληλα, θα μπορείς να προγραμματίζεις καλύτερα τα έξοδά σου και να εξοικονομήσεις χρήματα, χωρίς να χρειάζεται να βγαίνεις εκτός οικονομικού προγραμματισμού κάθε φορά που παθαίνει μια ζημιά το αυτοκίνητό σου.

Υπάρχουν πολλοί μύθοι σχετικά με το leasing, τους οποίους η Avis θέλει να καταρρίψει. Αν θέλεις να μάθεις ακόμη περισσότερα για τον πιο έξυπνο και εξελιγμένο τρόπο για να έχεις αυτοκίνητο, δεν έχεις παρά να επισκεφτείς την ιστοσελίδα της εταιρείας και να δοκιμάσεις τις γνώσεις σου στο quiz που έχει ετοιμάσει σχετικά με το leasing και όχι μόνο.

Πόσο κοστίζει, τελικά, το αυτοκίνητό σου;

Και πρόσεχε, δεν θα εμπλουτίσεις μόνο τις γνώσεις σου σχετικά με τα πλεονεκτήματα τις μακροχρόνιας μίσθωσης, αλλά θα βγεις και κερδισμένος, γιατί η Avis προσφέρει μοναδικά καλοκαιρινά ταξίδια και δώρα ως έπαθλο.

Μήπως, λοιπόν, ήρθε η ώρα να κάνεις ένα δώρο στον εαυτό σου;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ