ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Πολυτέλεια με 635 ίππους

Πολυτέλεια με 635 ίππους

Η 3η γενιά του πολυτελούς τετράθυρου Grand Tourer της Bentley έχει μόνο το όνομα κοινό με τον προκάτοχό του

Σχεδιασμένη, εξελιγμένη και κατασκευασμένη χειροποίητα στο «Home of Bentley», στο Crewe της Αγγλίας, η νέα Flying Spur παρουσιάζει την επιτομή της σύγχρονης τεχνολογίας, ενσωματώνοντας τα βρετανικά γονίδια στα πλέον καινοτόμα στοιχεία. Η πιο πρόσφατη γενιά της διευρύνει ακόμη πιο μακριά τα όρια της τελειότητας για το πιο ολοκληρωμένο υπερπολυτελές σπορ σεντάν που κατασκευάστηκε ποτέ!

Με σχεδίαση από το παρόν για τον επόμενο αιώνα, το αναδυόμενο «Flying B» κοσμεί, για πρώτη φορά στη σύγχρονη ιστορία της μάρκας, το εμπρός μέρος της νέας Flying Spur. Πρόκειται για ένα πανέμορφο μοντέρνο σήμα Bentley που υποδηλώνει την αψεγάδιαστη ποιότητα του μοντέλου.

Η νέα Flying Spur είναι το πιο εξελιγμένο πολυτελές σεντάν Grand Touring που διατίθεται σήμερα με πλήθος τεχνολογιών αιχμής, ενσωματωμένες στο εντελώς καινούργιο και προηγμένο πλαίσιο αλουμινίου με ηλεκτρονική αρχιτεκτονική 48V.

Πολυτέλεια με 635 ίππους

Για πρώτη φορά μια Bentley εξοπλίζεται με ηλεκτρονικά ελεγχόμενο σύστημα τετραδιεύθυνσης (Electronic All-Wheel Steering), σε συνδυασμό με την ενεργητική τετρακίνηση (Active All-Wheel Drive) και τον έλεγχο ανάρτησης Dynamic Ride, εξασφαλίζοντας εκπληκτικά δυναμικά χαρακτηριστικά. Η νέα αερανάρτηση τριών θαλάμων επιτρέπει ένα πολύ μεγαλύτερο εύρος ρύθμισης της ανάρτησης μεταξύ των επιπέδων άνεσης και σπορ – μια συναρπαστική εμπειρία οδήγησης εξαιρετικού εύρους και δυνατότητων όπως ποτέ στο παρελθόν!

Στη νέα Flying Spur υπάρχει στάνταρ μια σειρά από νέα συστήματα υποβοήθησης οδηγού, όπως είναι τα Traffic Assist, City Assist και Blind Spot Warning, ενώ η επαναστατική Bentley χρησιμοποιεί μία υπερσύγχρονη, πολυστρωματική δομή αμαξώματος.

Στην καρδιά της νέας Flying Spur υπάρχει μια αναβαθμισμένη εκδοχή του εμβληματικού W12 των 6.0 λίτρων της Bentley, με διπλή υπερτροφοδότηση, ο οποίος συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη με 8 σχέσεις για ταχύτερες και ομαλότερες αλλαγές.

Πολυτέλεια με 635 ίππους

Αυτός ο νέος TSI κινητήρας αποδίδει 635 ίππους και 900 Nm, με την διαδικασία των 0-100 χλμ./ώρα να ολοκληρώνεται σε 3,7 δευτερόλεπτα και με τελική ταχύτητα 333 χλμ./ώρα.

Η νέα Flying Spur είναι διαθέσιμη για παραγγελία από αυτό το φθινόπωρο και οι παραδόσεις στους πελάτες θα ξεκινήσουν στις αρχές του 2020…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ