ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Πολλές εκδόσεις - μεγαλύτερη αυτονομία φυσικού αερίου στο Doblo

Πολλές εκδόσεις - μεγαλύτερη αυτονομία φυσικού αερίου στο Doblo
ALL RIGHTS RESERVED BY MAGROUND GMBH

Οι εκδόσεις φυσικού αερίου, μπορεί να μην κατέχουν μεγάλο τμήμα της ελληνικής αγοράς, καθώς δεν υπάρχουν πολλά μοντέλα, επιβατικά και επαγγελματικά, που έχουν αυτό το καύσιμο, εντούτοις αυτά που υπάρχουν, γνωρίζουν σημαντική απήχηση.

Μάλιστα, στη Fiat, το Doblo Cargo CNG, κατέχει σχεδόν το 50% των πωλήσεων επαγγελματικών οχημάτων που χρησιμοποιούν για την κίνηση τους φυσικό αέριο.

Το μοντέλο, που διατίθεται σε ευρεία γκάμα εκδόσεων, τώρα προσφέρεται με αυξημένη αυτονομία φυσικού αερίου, για ακόμα μεγαλύτερη οικονομία καυσίμου, έχοντας μεγαλύτερες δεξαμενές CNG στα Doblo Cargo Maxi.

Στο επαγγελματικό Doblo Cargo, η ύπαρξη και κανονικού ρεζερβουάρ βενζίνης, παράλληλα με τις δεξαμενές CNG, προσφέρει απόλυτη ευελιξία στον επαγγελματία να χρησιμοποιεί ανά πάσα στιγμή το καύσιμο που επιλέγει, χωρίς κανένα άγχος ανεφοδιασμού.

Πολλές εκδόσεις - μεγαλύτερη αυτονομία φυσικού αερίου στο Doblo

Στα Doblo Cargo Maxi, παράλληλα με τη δεξαμενή των 16 κιλών, μπορεί να προστεθεί και μία ακόμα δεξαμενή 6 κιλών, ανεβάζοντας τη συνολική χωρητικότητα CNG στα 22 κιλά. Σε συνδυασμό με το ρεζερβουάρ βενζίνης των 22 λίτρων, το Doblo Cargo Maxi CNG με τον κινητήρα 1.4Τ - 120 ίππων, προσφέρει συνδυαστική αυτονομία που προσεγγίζει τα 750χλμ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για κάθε 100χλμ. που διανύει με φυσικό αέριο το Doblo Cargo Maxi, ο οδηγός πληρώνει για καύσιμο περίπου 4 ευρώ, κόστος σημαντικά χαμηλότερο από κάθε άλλο είδος καυσίμου (πετρέλαιο, υγραέριο), ενώ σημαντικά χαμηλότερες είναι και οι εκπομπές αερίων ρύπων.

To Fiat Professional Doblo Cargo CNG είναι διαθέσιμο με τιμές που ξεκινούν από 19.950 ευρώ (έπειτα από προωθητική ενέργεια 1.400 ευρώ), προσφέρεται με άτοκο χρηματοδοτικό πρόγραμμα μέσω της FCA Capital, ενώ καλύπτεται με 5ετή εργοστασιακή εγγύηση ή 200.000χλμ...

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ