ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Πιο κοντά στην αποκάλυψη του νέου Opel Mokka

Πιο κοντά στην αποκάλυψη του νέου Opel Mokka

Συνηθίζουν, πλέον, οι εταιρείες αυτοκινήτων να αποκαλύπτουν σταδιακά τα νέα τους μοντέλα. Δηλαδή, πρώτα παρουσιάζουν ένα teaser με το μπροστινό μέρος, αλλά κάπως σκοτεινό, ώστε να μην αφήσουν πολλά να αποκαλυφθούν.

Αλλοτε, αποκαλύπτουν τα φωτιστικά, μέρος του εσωτερικού και στη συνέχεια το αυτοκίνητο καμουφλαρισμένο από δοκιμές.

Όλα αυτά είναι τερτίπια δημοσιότητας, προκειμένου να κρατούν το ενδιαφέρον ημών των δημοσιογράφων, έως ότου αποκαλυφθεί το μοντέλων και υμών, των υποψήφιων αγοραστών.

Προ ημερών παρουσιάσαμε σε φωτογραφία το καμουφλαρισμένο, νέο Opel Mokka και σήμερα, το δείχνουμε στατικό σε ένα video, λίγο πριν ξεκινήσει επίσημα η παραγωγή του.

Το νέο Mokka θα διατίθεται από τις αρχές του 2021, βασισμένο σε μία εντελώς νέα σχεδίαση βασισμένη στην πολύ αποδοτική ‘multi-energy’ πλατφόρμα CMP (Common Modular Platform) της εταιρείας.

Αυτό το αρθρωτό σύστημα παρέχει μέγιστη ευελιξία στην εξέλιξη των οχημάτων. Η πλατφόρμα CMP επιτρέπει επίσης την εφαρμογή αμιγούς ηλεκτροκίνησης με μπαταρία αλλά και κινητήρων εσωτερικής καύσης.

Κατασκευασμένο από ατσάλι υψηλής αντοχής, θα έχει μειωμένο βάρος έως 120 κιλά σε σχέση με τον προκάτοχό του, με σχεδόν ίδιο μεταξόνιο και παρόμοιες διαστάσεις ελαστικών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ