ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Πιο κοντά στην αποκάλυψη του νέου Kona

Πιο κοντά στην αποκάλυψη του νέου Kona

Η Hyundai σιγά σιγά αποκαλύπτει λεπτομέρειες για το ολοκαίνουργιο, συμπαγές SUV της, από το οποίο περιμένει πολλά. Πιο κοντά στην αποκάλυψη του νέου Kona

Στα βήματα του γερμανικού ομίλου της VW βαδίζει η Hyundai, η οποία κατά κύματα δίνει πληροφορίες για το νέο της SUV μοντέλο. Θέλει με αυτόν τον τρόπο να δημιουργήσει προσδοκίες από την πρώτη εμφάνιση ενός αυτοκινήτου που έρχεται τη στιγμή που η συγκεκριμένη κατηγορία αμαξωμάτων (συμπαγή SUV), γνωρίζει μεγάλη άνθιση στην Ευρώπη.

Το Κona αποτελεί σημαντικό ορόσημο για το ταξίδι της Hyundai, να αποτελέσει την κορυφαία ασιατική μάρκα αυτοκινήτων στον κόσμο. Το μοντέλο συνεχίζει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της Hyundai, προσφέροντας έναν προοδευτικό χαρακτήρα και τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες.

Η σχεδιαστική γραμμή του Kona τονίζει το ογκώδες και επιθετικό αμάξωμά του, το οποίο διαθέτει κομψές και αιχμηρές γραμμές. Η σιλουέτα του ενισχύεται από την πλατιά του φόρμα και τους διπλούς προβολείς του. Διαθέτει επίσης την μάσκα cascading, τη χαρακτηριστική μάσκα της οικογένειας της Hyundai.

Εκτός από τον προοδευτικό σχεδιασμό του, το Kona εφοδιάζεται με σύγχρονες τεχνολογίες άνεσης και ασφάλειας. Ένα νέο χαρακτηριστικό - για πρώτη φορά σε Hyundai - είναι η εξαιρετικά φωτεινή οθόνη του, η οποία προβάλλει ευκρινώς βασικές πληροφορίες στον οδηγό.

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ