ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Πικ-νικ για 10.000 φίλους της Dacia

Grand Pique-Nique Dacia 2018
Grand Pique-Nique Dacia 2018 GRAND PIQUE-NIQUE DACIA 2018

Για 10 συνεχή χρονιά το γιορτινό κάλεσμα της Dacia έκλεψε την παράσταση, καθώς 10.000 άτομα συγκεντρώθηκαν στο Chaalis Abbey για το ετήσιο πικ–νικ που διοργανώνει η μάρκα. (video)

Τα τελευταία 10 χρόνια, χιλιάδες άνθρωποι που αγαπούν τη Dacia συγκεντρώνονται στο ετήσιο πικ–νικ που διοργανώνει η μάρκα για να γιορτάσουν και να απολαύσουν όλοι μαζί μιαν αξέχαστη εμπειρία.

Έτσι και φέτος, πάνω από 10.000 άτομα συγκεντρώθηκαν στο Chaalis Abbey, λίγο έξω από το Παρίσι, για να τιμήσουν με την παρουσία τους την αγαπημένη τους Dacia, αλλά πάνω από όλα για να διασκεδάσουν.

Πρόκειται για μία διοργάνωση που ξεπερνάει τα όρια της Γαλλίας αφού φέτος, μαζί με τη διοργανώτρια Γαλλία, συμμετείχαν 8 χώρες: Γερμανία, Δανία, Σλοβακία, Βέλγιο, Τσεχία, Ελβετία και Σουηδία.

Η ιδέα είναι πολύ απλή! Τόσο απλή όσο το κάλεσμα των κατόχων της μάρκας σε ένα τεράστιο, ελεύθερο και δωρεάν πικ-νικ που διοργανώνει η ίδια η Dacia και συνδυάζει ποικίλες δραστηριότητες, θεματικά πάρκα και τσίρκο.

Οι επισκέπτες είναι άνθρωποι κάθε ηλικίας που συμμετέχουν σε αγώνες ορειβασίας, οδήγησης και ποδοσφαίρου, ενώ δε λείπουν οι κωμικές παραστάσεις πάνω στη σκηνή, αλλά και το σόου που δίνουν τα «Ταλέντα της Dacia». Φέτος είχε την τιμητική του το ολοκαίνουργιο Duster.

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ