ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Peugeot Vision Gran Turismo

Peugeot Vision Gran Turismo

Οδηγείστε εικονικά τα συναρπαστικά Peugeot L 750 R HYbrid Vision Gran Turismo και Peugeot L500 R Hybrid Vision Gran Turismo.

Στις 30 Μαΐου 1916, ο Dario Resta πίσω από το τιμόνι του PEUGEOT L45 κατακτά τον θρυλικό αγώνα του Indianapolis 500 με μέση ωριαία ταχύτητα 135 χιλιόμετρα ανά ώρα.

Μετά από 100 χρόνια και σε συνεργασία με την PEUGEOT SPORT, η PEUGEOT για να γιορτάσει αυτή την τεράστια νίκη είχε παρουσιάσει τον Μάιο του 2016 το PEUGEOT L500 R Hybrid Vision Gran Turismo.

Με αφορμή το λανσάρισμα, σήμερα 18 Οκτωβρίου, του νέου πασίγνωστου βιντεοπαιχνιδιού Gran Turismo Sport για PlayStation4, οι PEUGEOT και PEUGEOT SPORT ανακοίνωσαν το PEUGEOT L 750 R HYbrid Vision Gran Turismo και το PEUGEOT L500 R Hybrid Vision Gran Turismo, δύο μοντέλα έτοιμα να προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες που μπορεί να ζήσει οποιασδήποτε στον εικονικό κόσμο του PlayStation®4.

Βασισμένα σε μονοκόκ πλαίσια που έχουν κατασκευαστεί από ανθρακονήματα, και τα δύο μοντέλα σχεδιάστηκαν για να διεγείρουν τις αισθήσεις «μικρών και μεγάλων οδηγών» που ήθελαν πάντα να αγωνιστούν στις πίστες!

Με στόχο την ανάδειξη της υψηλής αποδοτικότητας των μηχανικών της συνόλων κάθε PEUGEOT, το L750 R Hybrid συνδυάζει έναν κινητήρα εσωτερικής καύσης με έναν ηλεκτροκινητήρα.

Ο βενζινοκινητήρας αποδίδει 580 ίππους με το όριο στροφών να φτάνει τις 10.000 σ.α.λ., ενώ το ηλεκτρικό μοτέρ προσφέρει επιπλέον ισχύ ώστε το PEUGEOT L750 R Hybrid Vision να αποδίδει συνολικά 750 άλογα...

www.driveandtravel.gr

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24