ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Peugeot L750 R HYbrid Vision Gran Turismo

Peugeot L750 R HYbrid Vision Gran Turismo

Το νέο hypercar μοντέλο της Peugeot αποτελεί το απαύγασμα τεχνολογίας και design, αλλά θα είναι διαθέσιμο μόνο για τους λάτρεις του Playstation.

Πιο αναλυτικά, ένα χρόνο μετά την επίσημη παρουσίαση του αγωνιστικού πρωτότυπου L500 R HYbrid Vision Gran Turismo, που πρωταγωνίστησε στο παιχνίδι Gran Turismo για το Playstation 4, η Peugeot παρουσιάζει την ανανεωμένη έκδοση που συνοδεύεται από τον κωδικό L750 R.

Το συγκεκριμένο μοντέλο, που θα διατίθεται και αυτό αποκλειστικά για τους χρήστες του νέου Gran Turismo Sport, το κατά πολλούς καλύτερο εξομοιωτή αυτοκινήτων στην ιστορία της σειράς, διαθέτει εντυπωσιακά χαρακτηριστικά, τόσο δυναμικά, όσο και σχεδιαστικά. Οι υπεύθυνοι του όλου project, που ανήκουν στο τμήμα της Peugeot Sport, έλαβαν υπόψη προσεκτικά κάθε λεπτομέρεια που αφορά τους τομείς των επιδόσεων και της οικονομίας καυσίμου.

Κάτω από το καπό του αγωνιστικού μοντέλου βρίσκεται ένας κινητήρας εσωτερικής καύσης με ισχύ 580 ίππους στις 10.000 σ.α.λ, ο οποίος συνεργάζεται με μία υβριδική μονάδα ισχύος, με αποτέλεσμα η συνολική ισχύς να φτάνει τους 750 ίππους. Ανάλογες της κατασκευής είναι και οι επιδόσεις, με χαρακτηριστική την επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα, η οποία είναι μόλις 2.4 δευτερόλεπτα…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ