ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Περισσότερη διαθεσιμότητα για το Ford Ranger Raptor

Περισσότερη διαθεσιμότητα για το Ford Ranger Raptor

Διατίθεται με τον κινητήρα πετρελαίου 2.0lt EcoΒlue - 213 ίππων, ροπής 500 Nm και συνοδεύεται από αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 10 σχέσεων.

Η μεγάλη ζήτηση για το Ranger Raptor, δημιούργησε λίστα αναμονής και για να ανταποκριθεί καλύτερα η εταιρεία, κατάφερε να φέρει περισσότερα μοντέλα για το κορυφαίο pick-up μοντέλο της Ford, προϊόν συνεργασίας της μπλε οβάλ εταιρείας με την Ford Performance.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην Ελλάδα, στο διάστημα Ιανουαρίου – Ιουλίου 2020, οι παραγγελίες του Ranger Raptor έχουν ξεπεράσει τα επίπεδα του 2019 συνεισφέροντας στο 36% των πωλήσεων του μοντέλου Ranger.

Το νέο Ford Ranger Raptor διατίθεται με τον κινητήρα πετρελαίου 2.0lt EcoΒlue που αποδίδει 213 ίππους και ροπή 500 Nm, ενώ συνοδεύεται από το προηγμένο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 10 σχέσεων της Ford.

Περισσότερη διαθεσιμότητα για το Ford Ranger Raptor

Στον στάνταρ εξοπλισμό του περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, το ενισχυμένο σασί, οι «αγωνιστικές» αναρτήσεις FOX με σπειροειδή ελατήρια εμπρός και πίσω και έκκεντρα τοποθετημένα αμορτισέρ, τα οποία διαθέτουν σύστημα Position Sensitive Damping, το εξελιγμένο σύστημα μετάδοσης Terrain Management με 6 προγράμματα λειτουργίας (Normal, Sport, Grass/Gravel/Snow, Mad/Sand, Rock και Baja), καθώς και το πολυτελές εσωτερικό με δέρμα και σπορ καθίσματα Raptor.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ