ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Παρέλαση smart στην Ισπανία

Παρέλαση smart στην Ισπανία
DAIMLER AG

"Electrify Your Life" - Η ετήσια συγκέντρωση των φίλων smart. Το ισπανικό τουριστικό θέρετρο του Σαλάου, στα νότια της Βαρκελώνης πλημμύρισε από εκατοντάδες smart το διήμερο 16-17 Ιουνίου.

Το ισπανικό τουριστικό θέρετρο του Σαλάου, στα νότια της Βαρκελώνης πλημμύρισε από εκατοντάδες smart το διήμερο 16-17 Ιουνίου, στην ετήσια συγκέντρωση κατόχων του ιδιαίτερου αυτού μοντέλου.

Πάνω από 2.800 άτομα από 32 χώρες και 532 μοντέλα smart παραβρέθηκαν στην παρέλαση που ξεκίνησε από το κέντρο της πόλης του Σαλάου και διέσχισε πολλά τουριστικά σημεία και γραφικά ψαροχώρια της περιοχής Costa Dorada.

Εκτός της παρέλασης, οι παρευρισκόμενοι ιδιοκτήτες smart είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους σε περιβάλλον πίστας, να πάρουν μία γεύση από τα ηλεκτροκίνητα μοντέλα της φίρμας, ενώ μοιράστηκαν τις εμπειρίες τους με διάφορους σχεδιαστές, βελτιωτές και στελέχη της smart που παραβρέθηκαν στην συγκεκριμένη εκδήλωση.

Ηεπόμενη εκδήλωση, που θα γιορτάσει και τα 20 χρόνια της εταιρείας, θα γίνειτο καλοκαίρι του 2018 στην πόλη Hambach της Γαλλίας.

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ