ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Παράταση για τις προσφορές Peugeot

Παράταση για τις προσφορές Peugeot

Συνεχίζονται οι μοναδικές προσφορές Spring Sales της Peugeot που ισχύουν και για την οικογένεια των SUV 2008, 3008 και 5008.

Μέχρι το Σάββατο 25 Μαΐου παρατείνεται η περίοδος ειδικών τιμών Spring Sales της Peugeot, σε όλη την γκάμα επιβατικών και επαγγελματικών μοντέλων, στο επίσημο δίκτυο διανομέων της.

Πλήθος υποψήφιων αγοραστών επισκέφθηκε το πανελλαδικό δίκτυο της Peugeot, από την πρώτη κιόλας ημέρα ισχύος της εμπορικής πολιτικής Spring Sales, με αποτέλεσμα η γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία να παρατείνει την ισχύ των ειδικών τιμών αυστηρά έως και το Σάββατο 25 Μαΐου, προκειμένου να εξυπηρετήσει όλα τα αιτήματα των φίλων της μάρκας.

Οι ειδικές τιμές Spring Sales αφορούν την γκάμα των επιβατικών και επαγγελματικών μοντέλων της Peugeot σε ευρεία γκάμα εκδόσεων, κινητήρων και επιπέδων εξοπλισμού, ενώ ισχύουν τιμές έκπληξη με όφελος έως 6.300€. Οι μοναδικές προσφορές Spring Sales ισχύουν και για την οικογένεια των SUV της Peugeot, 2008, 3008 και 5008!

Η Peugeot θέτοντας πάντα ως προτεραιότητα την κάλυψη κάθε ανάγκης αλλά και επιθυμίας σχεδιάζει και υλοποιεί πρωτοπόρες και μοναδικές προτάσεις μεγιστοποιώντας το όφελος των πελατών της...

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ