ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Πανίσχυρο Leon CUPRA R ST με 300 ίππους

Πανίσχυρο Leon CUPRA R ST με 300 ίππους

Εξοπλισμένο με το κιβώτιο 7 ταχυτήτων DSG το πανίσχυρο Leon CUPRA R ST με 300 ίππους.

Η εταιρεία αυτοκινήτων υψηλών επιδόσεων, θυγατρική της Seat, η Cupra, βάζει την υπογραφή της σε ένα πολύ ισχυρό μοντέλο. Το Leon CUPRA R ST, πηγαίνει σε άλλη διάσταση, συνδυάζοντας πολλά χαρακτηριστικά εξατομίκευσης. Εφοδιάζεται με έναν δίλιτρο κινητήρα TSI απόδοσης 300 ίππων, με 400Nm ροπής σύστημα τετρακίνησης 4Drive.

Ο υπερτροφοδοτούμενος βενζινοκινητήρας με άμεσο ψεκασμό, που συνδέεται με ένα κιβώτιο ταχυτήτων DSG επτά ταχυτήτων, επιταχύνει το μοντέλο στα 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 4,9 δευτερόλεπτα και αγγίζει τελική ταχύτητα 250 χλμ./ώρα. Η απόδοση είναι διαχειρίσιμη χάρη στο προηγμένο σύστημα μετάδοσης 4Drive, με απόλυτη ποιότητα οδήγησης λόγω της συγκεκριμένης δυναμικής ρύθμισης πλαισίου CUPRA. Προκειμένου να βελτιωθεί η ταχύτητα στροφής και η συμπεριφορά χειρισμού, προστέθηκαν νέοι ορθοστάτες στο μπροστινό άξονα.

Πανίσχυρο Leon CUPRA R ST με 300 ίππους

Η απόδοση συνδυάζεται με τον ξεχωριστό ήχο CUPRA από τις απολήξεις εξάτμισης.

Σχεδιαστικά, ξεχωρίζουν οι πλευρικοί αεραγωγοί, η εκτεταμένη χρήση ανθρακονημάτων, η νέα πίσω αεροτομή, οι καθρέφτες, οι πλαϊνές ποδιές και ο οπίσθιος διαχύτης. Φέρει αποκλειστικές ζάντες αλουμινίου 19 "με καλύμματα από χαλκό και μπροστινά φρένα Brembo.

Στο εσωτερικό, οι φωτισμένες πλάκες αλουμινίου καλωσορίζουν τον οδηγό και τον επιβάτη. Η εσωτερική επένδυση των θυρών τελειώνει σε ύφασμα με εμφάνιση ανθρακονημάτων. Οι χρωματικές πινελιές συνεχίζονται στο εσωτερικό των αεραγωγών, της κεντρικής κονσόλας, στο λογότυπο στο τιμόνι και στη ραφή των καθισμάτων και του τιμονιού. Τόσο το τιμόνι όσο και ο λεβιές αλλαγής ταχυτήτων είναι επικαλυμμένα με το Alcantara για να προσφέρουν ένα βελούδινο, απτό φινίρισμα. Τόσο ο οδηγός όσο και ο συνοδηγός φιλοξενούνται σε αγωνιστικά καθίσματα.

Πανίσχυρο Leon CUPRA R ST με 300 ίππους

Μετά την πίεση του κουμπιού εκκίνησης (χωρίς κλειδί), η οθόνη 8 ιντσών της κεντρικής κονσόλας, καλωσορίζει τον οδηγό με το λογότυπο CUPRA R ST. Μόλις τεθεί σε κίνηση, ο οδηγός λαμβάνει όλες τις πληροφορίες και τα δεδομένα οδήγησης που χρειάζονται από το πυκνό ψηφιακό πίνακα οργάνων. Φέρει και κάμερα οπίσθιας προβολής.

Οι παραδόσεις του νέου Leon CUPRA R ST ξεκινούν τον Μάρτιο…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ