ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Πανίσχυρο Cupra Ateca με 300 ίππους

Πανίσχυρο Cupra Ateca με 300 ίππους

Το πρώτο μοντέλο της νέας εταιρείας μοντέλων υψηλών επιδόσεων της Seat, θα είναι η πανίσχυρη έκδοση Cupra Ateca, με κινητήρα 2.0 TSI που αποδίδει 300 ίππους.

Η Cupra είναι η νέα εταιρεία μοντέλων υψηλών επιδόσεων της Seat, για αυτοκίνητα παραγωγής και αγώνων.

Το πρώτο μοντέλο της φίρμας, θα είναι η πανίσχυρη έκδοση Cupra Ateca, με κινητήρα 2.0 TSI που αποδίδει 300 ίππους και λειτουργεί με ένα εντελώς νέο σύστημα φιλτραρίσματος σωματιδίων (Otto Particulate Filter System) και συνδυάζεται με 7-τάχυτο κιβώτιο DSG, το οποίο έχει ραφιναριστεί ώστε να προσφέρει πιο σπορ διαχείριση και ταχύτερες, ομαλότερες και ακριβέστερες αλλαγές.

Το CUPRA Ateca θα συνδυάζεται με σύστημα 4Drive, ένα από τα ασφαλέστερα και πιο προηγμένα συστήματα τετρακίνησης στο κόσμο. Η μετάδοση κίνησης 4Drive αναλύει σε πραγματικές συνθήκες οδήγησης την ταχύτητα του αυτοκινήτου, την ταχύτητα του κάθε τροχού, τη θέση του τιμονιού, το προφίλ οδήγησης, ώστε να τροφοδοτεί κάθε στιγμή, γρήγορα και προοδευτικά τους τροχούς που χρειάζονται πρόσφυση. Το σύστημα 4Drive, συνεργάζεται με όλα τα προφίλ οδήγησης: Κανονικό, Σπορ, Ατομικό, σε Χιόνι, Off-Road και Cupra.

Σχεδιαστικά, ξεχωρίζει από τις λεπτομέρειες που το διακατέχουν, σε ράγες οροφής, μάσκα, εξωτερικούς καθρέπτες, πλαίσια παραθύρων, πλαϊνά μαρσπιέ, τροχούς, εμπρός και πίσω διαχύτες, πίσω αεροτομή, μαύρες δαγκάνες φρένων, αλλά και μέσα με Alcantara και αλουμίνιο.

Με χαμηλό κέντρο βάρους και ένα σύστημα ανάρτησης που συνδυάζει το προοδευτικό, γρήγορο και ακριβές σύστημα διεύθυνσης, το νέο Cupra Ateca μπορεί να φτάσει τελική ταχύτητα 245 χλμ./ώρα και επιταχύνει από 0 έως 100 χλμ./ώρα σε μόλις 5,4 δευτερόλεπτα.

Μελλοντικά η μάρκα ετοιμάζει Cupra Ibiza και Cupra Arona…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ