ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Πανευρωπαϊκό Συνέδριο Isuzu After Sales στην Αθήνα

Πανευρωπαϊκό Συνέδριο Isuzu After Sales στην Αθήνα
HOULAKI

Τη βαρύτητα που δίνει η Isuzu στη χώρα μας, διαπιστώσαμε από την επιλογή της Ελλάδας για την πραγματοποίηση του Πανευρωπαϊκού Συνεδρίου After Sales της εταιρείας.

Από τις 12 έως τις 14 Ιουλίου, πάνω από 80 στελέχη της Isuzu, από 28 χώρες συγκεντρώθηκαν στην Αθήνα για να ενημερωθούν γύρω από τις τεχνολογικές εξελίξεις και τις νέες πολιτικές που αφορούν τα προϊόντα της μάρκας.

Μεταξύ των ομιλητών ήταν και ο διευθυντής της Επιχειρηματικής Μονάδας ISUZU, Γιάννης Ζαμπέλης που παρουσίασε τις δράσεις της εταιρείας στις χώρες αντιπροσώπευσης, δηλαδή Ελλάδα και Βουλγαρία.

Η Isuzu, στα 101 χρόνια ζωής της, επενδύει όλο και περισσότερο στο After Sales, την παροχή ολοκληρωμένων και υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μετά την πώληση, για να διατηρήσει ευχαριστημένους τους πελάτες της σε όλη την Ευρώπη.

Η διοργάνωση του συνεδρίου σχεδιάστηκε από τα στελέχη της ISUZU / ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕΒΕ, που με ιστορία 95 ετών, κατάφερε να πραγματοποιήσει το συνέδριο με απόλυτη επιτυχία και να δώσει και μια γεύση από την ιστορία της Ελλάδας και τα πολιτιστικά δρώμενα της σύγχρονης Αθήνας.

Η επιλογή της Αθήνας για την πραγματοποίηση του συνεδρίου και η ανάθεση της διοργάνωσης του στην ελληνική αντιπροσωπεία, αποτελεί αναγνώριση της σκληρής δουλειάς για την αναβάθμιση του επιπέδου υπηρεσιών που γίνετε μεθοδικά τα τελευταία χρόνια.

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ