ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Πανελλήνιο ντεμπούτο του ηλεκτρικού ID.3 στην 85η ΔΕΘ

Πανελλήνιο ντεμπούτο του ηλεκτρικού ID.3 στην 85η ΔΕΘ

Η Γερμανία θα είναι τιμώμενη χώρα της φετινής, 85 Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, που θα πραγματοποιηθεί 5-13 Σεπτεμβρίου.

Γερμανικό και μάλιστα ηλεκτρικό, θα είναι και το μοντέλο που θα λάμψει στη Νύμφη του Θερμαϊκού. Πρόκειται για το ολοκαίνουργιο ID.3 της Volkswagen, που θα είναι το "Επίσημο Αυτοκίνητο" της 85ης ΔΕΘ.

Ένα Volkswagen e-Golf παραδόθηκε από την Kosmocar προς τη διοίκηση της ΔΕΘ-Helexpo, σε μία σύντομη τελετή στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Το ηλεκτρικό μοντέλο της Volkswagen, θα χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες προετοιμασίας της 85ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, η οποία διοργανώνεται 5-13 Σεπτεμβρίου 2020, με τη Γερμανία ως τιμώμενη χώρα. Η παραχώρηση του συγκεκριμένου αυτοκινήτου, εντάσσεται στο πλαίσιο υποστήριξης από την Kosmocar της 85ης ΔΕΘ, στην οποία θα κάνει την πανελλήνια πρεμιέρα του το ID.3, το καινοτόμο και πρωτοποριακό νέο ηλεκτρικό μοντέλο της Volkswagen. Μάλιστα, το ID.3 θα είναι το "Επίσημο Αυτοκίνητο" της 85ης ΔΕΘ.

Επιμέλεια: Δημήτρης Μπαλής

Με εξωτερικές διαστάσεις συγκρίσιμες του Golf, το ID.3 παρέχει εσωτερικούς χώρους μεγαλύτερους. Θα είναι δε διαθέσιμο με δυνατότητα επιλογής μπαταρίας σε τρεις διαφορετικές ενεργειακές χωρητικότητες, με αυτονομία 330, 420 ή 550 χιλιόμετρα αντίστοιχα.

Επίσης, στο πλαίσιο της συνεργασίας της Kosmocar VW με τη ΔΕΘ, η εταιρεία έδωσε και ένα ηλεκτρικό Volkswagen e-Golf, για τις ανάγκες προετοιμασίας της έκθεσης.

Πανελλήνιο ντεμπούτο του ηλεκτρικού ID.3 στην 85η ΔΕΘ

Το e-Golf, διαθέτει πλούσιο εξοπλισμό, πληθώρα συστημάτων ασφάλειας, υποβοήθησης του οδηγού και άνεσης και αυτονομία που σε αστικό κύκλο φτάνει τα 316 χιλιόμετρα. Για την καλύτερη διαχείριση της ενέργειας, διαθέτει διαφορετικά προφίλ οδήγησης (Normal, Eco, Eco+).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ