ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Panda Van με φυσικό αέριο και τετρακίνηση

Panda Van με φυσικό αέριο και τετρακίνηση

Ευρεία γκάμα επιλογών για την επαγγελματική έκδοση του Panda, το οποίο παρουσιάζεται ανανεωμένο σε κινητήρες μέσα στο 2019.

Ανανεωμένο σε κινητήρες και εκδόσεις παρουσιάζεται στις αρχές του 2019, το επαγγελματικό Panda Van. Στη βάση της γκάμας, βρίσκεται ο ατμοσφαιρικός κινητήρας βενζίνης των 1.2 lt - 69 hp, ενώ, πλέον, προσφέρεται και σε έκδοση φυσικού αερίου (CNG) για όσους αναζητούν την μέγιστη οικονομία καυσίμου, χρησιμοποιώντας τον βραβευμένο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα Twinair με τους 80 ίππους, με ρεζερβουάρ βενζίνης 35 λίτρων.

Επίσης, για όσους κινούνται σε δύσβατα εδάφη, το Panda Van προσφέρεται και σε έκδοση με κίνηση σε όλους τους τροχούς (4Χ4). Το Panda 4Χ4 χάρη στο χαμηλό βάρος, την ικανή τετρακίνηση, το αυξημένο ύψος από το έδαφος αλλά και τις συμπαγείς διαστάσεις του (μικροί πρόβολοι),θεωρείται ως ένα από τα πλέον ικανά οχήματα εκτός δρόμου ανεξαρτήτως κατηγορίας. Συνδυάζεται με τον βενζινοκινητήρα Twinair των 85 ίππων.

Panda Van με φυσικό αέριο και τετρακίνηση

Με μήκος μόλις 3,65 μέτρα, στο Panda Van κάθε εκατοστό έχει εκμεταλλευτεί προς όφελος των εσωτερικών χώρων. Με ωφέλιμο όγκο φόρτωσης 1 κ.μ. το Panda Van διαθέτει την κορυφαία αναλογία διαστάσεων/μεταφορικών δυνατοτήτων, διατηρώντας παράλληλα ένα σημαντικό ωφέλιμο βάρος (έως 510 κιλά). Παράλληλα η πρακτικότητα ενισχύεται από τις 5 πόρτες, καθώς και τα ακάλυπτα τζάμια στις πίσω πλαϊνές πόρτες.

Το Fiat Panda Van, όπως και τα υπόλοιπα μοντέλα της εταιρείας, καλύπτεται από εργοστασιακή εγγύηση 5 χρόνων, καθώς και αντίστοιχης διάρκειας κάλυψη οδικής βοήθειας. Οι τιμές του μοντέλου ξεκινούν από τις 9.070 ευρώ, ενώ με χρηματοδότηση προσφέρεται προνομιακό επιτόκιο 2,9% μέσω της FCA Capital...

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ