ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Παγκόσμια παρουσίαση του νέου Duster στην Αττική

Παγκόσμια παρουσίαση του νέου Duster στην Αττική

Περίπου 500 δημοσιογράφοι θα έρθουν σε διάστημα ενός μήνα, με επίκεντρο την εκδήλωση το Σούνιο, όπου η Dacia θα παρουσιάσει το νέο Duster.

Μετρημένες στα δάκτυλα είναι οι παγκόσμιες και πανευρωπαϊκές παρουσιάσεις νέων μοντέλων, που πραγματοποιούνται στην Ελλάδα.

Αυτές τις ημέρες στην Κρήτη, η Porsche παρουσιάζει τη νέα Cayenne, ενώ Νοέμβριο και Δεκέμβριο θα έρθει ο όμιλος Renault για να παρουσιάσει το νέο Duster στην Αττική με επίκεντρο το Σούνιο. Στο παρελθόν, ανάλογες δημοσιογραφικές παρουσιάσεις έχουν γίνει από τις: Hyundai (Santa Fe στην Κρήτη), Skoda (Octavia στο Λαγονήσι), Lexus (RX 300 στο Σούνιο), Nissan (Navara στην Κρήτη), Mercedes (Vaneo στην Κρήτη), Nissan (X-Trail στην Ηπειρο), VW (Eos στην Αθήνα), Chevrolet (Matiz στην Αθήνα), Opel (Antara στην Κηφισιά), BMW (Σειρά 5 στη Βουλιαγμένη) και VW (Passat στη Μεσσηνία μόνο για πελάτες). Ενδεχομένως να ξέχασα κάποια.

Ωστόσο, είναι ενδεικτικό το γεγονός πως η Ελλάδα, μια χώρα με εξαιρετικές καιρικές δεν μπορεί να φιλοξενήσει περισσότερες τέτοιες παρουσιάσεις, από τη στιγμή που σχεδόν όλοι οι κατασκευαστές αυτοκινήτων πραγματοποιούν δύο ή και περισσότερες ανάλογες εκδηλώσεις κάθε χρόνο. Η απάντηση έχει αρκετά σκέλη. Το ένα είναι η γραφειοκρατία, το μεγαλύτερο πρόβλημα για να έρθουν αυτοκίνητα την Ελλάδα από το εξωτερικό μέσω τελωνείο. Τεράστιο πρόβλημα. Το δεύτερο ήταν οι υποδομές σε αεροδρόμια, ξενοδοχεία και δρόμους, που είναι σαφώς πολύ καλύτερα τώρα και ένα ακόμα είναι η επιστροφή ΦΠΑ, που άλλες χώρες τον δίνουν για να έχουν τέτοιες εκδηλώσεις. Γενικά η Ελλάδα είναι ακριβή χώρα για τις εταιρείες και δύσκαμπτη γραφειοκρατικά.

Ανάλογα προβλήματα, βέβαια, έχουμε και με τις κινηματογραφικές παραγωγές και εν γένει με μεγάλες εκδηλώσεις, πλην των συνεδρίων που και εκεί η εικόνα μπορεί να είναι καλύτερη.

Ευχάριστο λοιπόν είναι το γεγονός ότι ο όμιλος Renault επίλεξε την Ελλάδα και συγκεκριμένα την περιοχή της Ανατολικής Αττικής, για την Παγκόσμια Δημοσιογραφική Παρουσίαση του νέου Dacia Duster, το οποίο πριν από λίγο καιρό αποκαλύφθηκε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.

Το Duster, αποτελεί ένα από τα πιο πετυχημένα μοντέλα τόσο της Dacia, όσο και του ομίλου Reanult, ξεχωρίζοντας για το μοναδικό του χαρακτήρα, τις υψηλές δυνατότητες, αλλά και το κορυφαίο value for money.

Με επίκεντρο την πανέμορφη περιοχή γύρω από το Σούνιο, από τα μέσα Νοεμβρίου μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου, δημοσιογράφοι από ελληνικά και διεθνή μέσα θα έχουν την ευκαιρία να έχουν την πρώτη οδηγική γνωριμία με τη 2η γενιά του εξαιρετικά δημοφιλούς μοντέλου. Οι καλές καιρικές συνθήκες, το φυσικό κάλλος της περιοχής, αλλά και η πολύ καλή πορεία του μοντέλου στην ελληνική αγορά, αποτέλεσαν βασικά στοιχεία που οδήγησαν την Dacia σε αυτή την επιλογή.

Από την πλευρά της, η εισαγωγική εταιρεία TEOREN MOTORS, σε συνεργασία με όλους τους αρμόδιους φορείς έκανε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να εξασφαλιστεί η επιλογή της χώρας μας και να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση με τον καλύτερο τρόπο. Σημαντική συμβολή στην ολοκλήρωση των διαδικασιών για την επιλογή της χώρας μας είχε και η ασφαλιστική εταιρεία ΜΙΝΕΤΤΑ η οποία ανέλαβε την ασφάλιση των αυτοκινήτων για τις ανάγκες της εκδήλωσης.

Η πραγματοποίηση της Παγκόσμιας Δημοσιογραφικής Παρουσίασης του νέου Dacia Duster στη χώρα μας αποτελεί, όπως δήλωσε σχετικά και η Ντένη Θεοχαράκη, αντιπρόεδρος και αναπληρώτρια διευθύνουσα Σσμβουλος της TEOREN MOTORS, μια εξαιρετική ευκαιρία ώστε στο μέλλον η χώρα μας να φιλοξενήσει και άλλες αντίστοιχες εκδηλώσεις.  

"Είναι μεγάλη χαρά και τιμή που η Dacia και το GROUPE RENAULT επέλεξαν την Ελλάδα για την Παγκόσμια Δημοσιογραφική Παρουσίαση του νέου Dacia DUSTER. Η πραγματοποίηση αυτής της πολύ σημαντικής ενέργειας αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για τη χώρα μας, η οποία θα αποφέρει σημαντική προβολή σε όλα τα επίπεδα. Είμαστε ευτυχείς που χάρη στις προσπάθειες τόσο της TEOREN MOTORS, όσο και των αρμόδιων φορέων επιτύχαμε αυτό το πολύ σημαντικό στόχο για τη χώρα μας. Είμαστε βέβαιοι ότι η Παγκόσμια Δημοσιογραφική Παρουσίαση του νέου Dacia Duster στην Ελλάδα θα στεφθεί με απόλυτη επιτυχία και θα αποτελέσει την απαρχή ώστε η χώρα μας στο μέλλον να βρίσκεται στις πρώτες επιλογές των εταιρειών για αντίστοιχες ενέργειες", είπε χαρακτηριστικά.

www.driveandtravel.gr

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Το μεγάλο σκάνδαλο του σαπουνιού σε σχήμα πέους

Όλα τα λινκς, οι ειδήσεις, τα εξώφυλλα που χρειάζεται να ξέρεις αυτή τη βδομάδα από τον χώρο του βιβλίου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24