ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Opel Grandland X

Opel Grandland X
OPEL AUTOMOBILE GMBH

Το νέο SUV της Opel, Grandland X, θα λανσαριστεί στην αγορά τέλη Οκτωβρίου αρχές Νοεμβρίου.

Το νέο συμπαγές SUV της Opel, Grandland X, αναμένεται να προσφέρει στον οδηγό όλα τα σύγχρονα συστήματα ασφάλειας, όταν θα λανσαριστεί στην αγορά τέλη Οκτωβρίου αρχές Νοεμβρίου.

Ανάμεσα σε αυτά ξεχωρίζουν το σύστημα αναγνώρισης επικείμενης σύγκρουσης (Forward Collision Warning) με αυτόματο φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης (Automatic Emergency Braking) και ανίχνευση πεζού, η υποβοήθηση παρκαρίσματος (Advanced Park Assist), με την βοήθεια της κάμερας 360° κ.ά.

Συστήματα όπως το ενεργό cruise control με λειτουργία stop, που διατηρεί την επιλεγμένη ταχύτητα και απόσταση από το προπορευόμενο όχημα και φρενάρει ή επιταχύνει το Grandland X όταν χρειάζεται ή το σύστημα αναγνώρισης κόπωσης οδηγού (Driver Drowsiness Alert), αναβαθμίζουν το επίπεδο ασφάλειας.

Το τελευταίο ενεργοποιεί μία προειδοποίηση εάν η πορεία του οχήματος υποδηλώνει κόπωση του οδηγού ή έλλειψη προσοχής, εκδίδοντας ένα μήνυμα στην οθόνη πληροφοριών και ένα ακουστικό σήμα. Μετά από τρεις προειδοποιήσεις πρώτου επιπέδου, το σύστημα εκδίδει μία δεύτερη προειδοποίηση με διαφορετικό μήνυμα στην οθόνη οργάνων του οδηγού και ένα πιο δυνατό ακουστικό σήμα. Το σύστημα μηδενίζεται σε ταχύτητες κάτω των 65 χλμ./ώρα για 15 συνεχόμενα λεπτά.

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ