ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Opel Corsa Attraction

Opel Corsa Attraction

Στην αγορά η νέα έκδοση Corsa Attraction, που διαθέτει αναβαθμισμένα συστήματα συνδεσιμότητας και εξαιρετικό εξοπλισμό. Το νέο Corsa προσφέρεται με τον κινητήρα βενζίνης 1.4lt - 90hp.

Στην αγορά η νέα έκδοση Corsa Attraction, που διαθέτει αναβαθμισμένα συστήματα συνδεσιμότητας και εξαιρετικό εξοπλισμό. Το νέο σύστημα infotainment Navi 4.0 IntelliLink, το σύστημα προσωπικής συνδεσιμότητας και υποστήριξης Opel OnStar - που τώρα περιλαμβάνει Destination Download χάρη σε ένα ενσωματωμένο σύστημα πλοήγησης - καθώς και το νέο σύστημα ασφαλείας εμπρός κάμερας Opel Eye, αποτελούν μέρος του βασικού εξοπλισμού της νέας έκδοσης Corsa Attraction.

Οι κάτοχοι ενός Corsa Attraction μπορούν να ξεχάσουν πλέον τις αναζητήσεις και τις καταχωρήσεις προορισμών στο σύστημα πλοήγησης. Με το πάτημα ενός κουμπιού εξηγούν στον σύμβουλο Opel OnStar που θέλουν να πάνε και εκείνος κάνει download στο σύστημα πλοήγησης τον προορισμό τους! Έτσι απλά!

Επιπλέον, έχουν τη δυνατότητα να κάνουν το αυτοκίνητό τους WiFi Hotspot και να συνδέσουν μέχρι επτά συσκευές!

Η Opel παρέχει δωρεάν συνδρομή ενός έτους στην υπηρεσία OnStar και δωρεάν το ισόποσο της συνδρομής Wi-Fi για ένα χρόνο με μέγιστο όγκο δεδομένων 100GB.

Το νέο Corsa Attraction προσφέρεται με τον κινητήρα βενζίνης 1.4lt - 90hp στην ιδιαίτερα ελκυστική τιμή των 13.750€(πλέον εξόδων ταξινόμησης & τελών κυκλοφορίας).

www.driveandtravel.gr

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Ποιος είναι τελικά ο πάστορας που έχει γονατίσει την Τουρκία;

Η ιστορία του Αμερικανού πάστορα μοιάζει με deleted scene από το 'Εξπρές του Μεσονυχτίου'.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24