ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ολοκαίνουργιο Piaggio Medley

Ολοκαίνουργιο Piaggio Medley

Το Piaggio Medley, που συνδυάζει την ευελιξία ενός σκούτερ με αστικό προσανατολισμό με τον δυναμισμό ενός σκούτερ με μεγάλους τροχούς και την άνεση και ικανότητα φόρτωσης ενός μεγάλου σκούτερ GT, ανανεώθηκε πλήρως, με ανασχεδιασμένη ποδιά, τιμόνι που φιλοξενεί τον νέο full LED εμπρόσθιο προβολέα και ένα νέο ψηφιακό LCD ταμπλό οργάνων.

Επίσης, φέρει νέα σέλα (ανοίγει ηλεκτρικά και με πάνω από 36 λίτρα χώρου, μπορεί να φιλοξενήσει δύο full-face κράνη), με πιο στενό σχεδιασμό, για καλύτερη άνεση, νέα αναδιπλούμενα μαρσπιέ. Στο εσωτερικό της ποδιάς υπάρχει ντουλαπάκι που διαθέτει και θύρα USB, χρήσιμη για τη φόρτιση smartphone, όπως και πρακτικός αναδιπλούμενος γάντζος για μεταφορά τσαντών.

Εξάλλου, για πρώτη φορά εφοδιάζεται με την τελευταία εξέλιξη στην οικογένεια κινητήρων Piaggio i-get, στους κυβισμούς 125 και 150 κ.εκ.: αμφότεροι υγρόψυκτοι, με σύστημα χρονισμού 4 βαλβίδων και ηλεκτρονικό ψεκασμό, ενώ με απόδοση ισχύος 11 και 12,1 kW αντίστοιχα (12 Nm στις 6500 σ.α.λ. και 15 Nm στις 6500 σ.α.λ., αντίστοιχα), συγκαταλέγονται στους πιο ισχυρούς στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Οι κινητήρες προσφέρουν μεγάλα διαστήματα προγραμματισμένης συντήρησης (λιπαντικά και φίλτρα κάθε 10.000 χλμ., ρύθμιση βαλβίδων κάθε 20.000 χλμ.). Οι νέες τιμές κατανάλωσης διατηρούνται σε χαμηλό επίπεδο (41,5 χλμ./λίτρο για το Medley 125 και στα 41 χλμ./ λίτρο για το Medley 150).

Ολοκαίνουργιο Piaggio Medley

Το Piaggio Medley έχει εξελιχθεί και στον τομέα της συνδεσιμότητας, παρουσιάζοντας για πρώτη φορά αυτόν τον εξοπλισμό στην κατηγορία των μεσαίων σκούτερ με μεγάλους τροχούς: μέσω του συστήματος Piaggio MIA (περιλαμβάνεται στον βασικό εξοπλισμό της έκδοσης S) είναι εφικτή η σύνδεση smartphone με το όχημα μέσω Bluetooth για διαχείριση κλήσεων, φωνητικών εντολών και μουσικής μέσω του πίνακα οργάνων και των κουμπιών στο τιμόνι.

Στον βασικό εξοπλισμό περιλαμβάνεται και η λειτουργία «Start & Stop», η οποία συμβάλλει στον περιορισμό των εκπομπών και της κατανάλωσης καυσίμου, μέσω της διακοπής και αυτόματης εκκίνησης του κινητήρα κατά τις στάσεις. Επιπλέον με το δικάναλο ABS το Piaggio Medley προσφέρει ένα πακέτο βασικού εξοπλισμού που αντιστοιχεί σε σκούτερ ανώτερης κατηγορίας.

Ολοκαίνουργιο Piaggio Medley

Ο μπροστινός τροχός 16 ιντσών παρέχει σταθερότητα, ασφάλεια και άνεση, ενώ οι ζάντες είναι αλουμινίου, με νέα σπορ σχεδίαση 6 μπράτσων.

Νέα είναι και η εξάτμιση, με πιο αθόρυβη λειτουργία σε συνδυασμό με καλύτερο ήχο και χαμηλότερες πτώσεις πίεσης, όλα προς όφελος της μέγιστης απόδοσης του κινητήρα. Όλα αυτά συνδυάζονται με μια μετάδοση CVT, της οποίας η βαθμονόμηση έχει βελτιστοποιηθεί ώστε να εκμεταλλεύεται, σε όλες τις συνθήκες οδήγησης, τη νέα καμπύλη ισχύος.

Οι τιμές ξεκινούν από τις 3.050 ευρώ, ενώ υπάρχουν πολλές επιλογές σε αξεσουάρ…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ