ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Όλο πλούτη το Cinquone Qatar

Όλο πλούτη το Cinquone Qatar

Η Romeo Ferraris εξοπλίζει το Cinquone Qatar με ένα brutal bodykit, το οποίο του δίνει ένα εντελώς διαφορετικό στυλ.

Είναι γνωστό ότι οι πολίτες των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, έχουν τη δυνατότητα να αγοράζουν μοντέλα που έχουν κατασκευαστεί ειδικά γι αυτούς, ανεξαρτήτως κατηγορίας. Ένα από τα τελευταία, είναι και μία άκρως ειδική έκδοση του γνωστού μας Abarth 500, εξελιγμένη από την εταιρεία Romeo Ferraris.

Το τόσο ακραίο, όσο και brutal bodykit, με το οποίο εξοπλίζει η Romeo Ferraris το Cinquone Qatar, του δίνει ένα εντελώς διαφορετικό στυλ. Είναι πλατύτερο από το εργοστασιακό μοντέλο, αφήνει ένα ευμεγέθες άνοιγμα για το intercooler, διαθέτει πλαϊνές ποδιές και νέο πίσω προφυλακτήρα με δύο κεντρικές απολήξεις της εξάτμισης.

Όλο πλούτη το Cinquone Qatar

Στο εσωτερικό, το ταμπλό δεν μοιάζει με τίποτα από όσα έχουμε δει στο παρελθόν. Δεν μπορείτε να αγνοήσετε το γεγονός ότι είναι αυτόματο, με τα κουμπιά του κιβωτίου να μοιάζουν ευθέως με εκείνα μιας Lamborghini, ενώ ακριβώς δίπλα έχουν τοποθετηθεί δύο ποτήρια σαμπάνιας. Ο πυροσβεστήρας δεν μπορεί να απουσιάζει, αφού κάθεται στη θέση του πίσω καθίσματος και ταιριάζει με το λευκό εσωτερικό θέμα. Εν τω μεταξύ, ο κλωβός ασφαλείας έχει καλυφθεί με δερμάτινες χειροποίητες λεπτομέρειες ενώ υπάρχουν δύο κράνη της Sparco, με πλήρεις εξαρτήσεις.

Ο υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας των 1.4 lt, αποδίδει το διόλου ευκαταφρόνητο νούμερο των 248 hp και 329,5 Nm ροπής, με το αυτοκίνητο να επιταχύνει από τα 0-100 χλμ./ώρα σε 5,5 δευτ., με την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 240 χλμ./ώρα. Τέλος, δεν λείπουν τα φρένα της Brembo, η ρυθμιζόμενη ανάρτηση και οι 18άρες ζάντες τοποθετημένες σε ελαστικά 215/35…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ