ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Όλες οι μάρκες του ομίλου Piaggiο σε ένα κατάστημα

Όλες οι μάρκες του ομίλου Piaggiο σε ένα κατάστημα

Σιγά σιγά σε όλο τον κόσμο, αλλά και στην Ελλάδα, δεν θα υπάρχουν ξεχωριστά καταστήματα για τις μάρκες του ομίλου Piaggio.

Tα πολυκαταστήματα του δικτύου διανομής Motoplex, αναπτύσσονται ραγδαία και σε έναν ενιαίο χώρο φιλοξενίας έχουν τα κύρια εμπορικά σήματα: Vespa, Piaggio, Aprilia και Moto Guzzi.

Ήδη σε τρία χρόνια έχουν ολοκληρωθεί 300 τέτοια καταστήματα σε όλο τον κόσμο, με αρχή το Χονγκ Κονγκ, όπου άνοιξε το πρώτο με 300 τ.μ. έκθεση, σε μια πόλη στρατηγικό διεθνή οικονομικό κόμβο. Η συνέχεια δόθηκε στο Μπανγκαλόρ της Ινδίας, σε έκταση περίπου 800 τ.μ., ενώ σε άλλα μέρη του κόσμου υπάρχουν στο Μπουένος Άιρες, το Μοντεβιδέο, στην Πόλη του Μεξικού, στην Κουάλα Λουμπούρ, την ινδική πόλη Χαϊντεραμπάντ και τη Μελβούρνη.

Στην Ευρώπη τέτοια καταστήματα υπάρχουν σε Ρώμη και Φλωρεντία, Βαρκελώνη και Μάλαγα, Πράγα, Βουκουρέστι, Σόφια και Αθήνα, για πρώτη φορά, με την αναμόρφωση του καταστήματος Κ. ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ, επί της Λ. Βουλιαγμένης, με πλήρη γκάμα οχημάτων και αξεσουάρ από τις μάρκες του ομίλου Piaggio, ενώ προσφέρονται υψηλού επιπέδου υπηρεσίες πριν και μετά την πώληση.

Όλες οι μάρκες του ομίλου Piaggiο σε ένα κατάστημα

Τα καταστήματα έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν στους πελάτες ένα συναρπαστικό ταξίδι στον κόσμο των δύο τροχών σε ένα χώρο όπου, εκτός από οχήματα και αξεσουάρ, μπορούν επίσης να βρουν αποκλειστικά είδη merchandising, τεχνική εξυπηρέτηση, ενώ έχουν τη δυνατότητα να χαλαρώσουν στο καθιστικό, συζητώντας για αγώνες, μοτοσυκλέτες και ταξίδια με εξειδικευμένο προσωπικό που μοιράζεται το ίδιο πάθος.

Μέσω της υλοποίηση των Motoplex, τα τελευταία χρόνια ο Όμιλος Piaggio σημείωσε βελτίωση του μείγματος προϊόντων στις πωλήσεις και σημαντική αύξηση πωλήσεων αξεσουάρ και ειδών merchandising, ενώ είναι γεγονός ότι τα παραδοσιακά σημεία πώλησης που αναμορφώθηκαν σύμφωνα με τη νέα φιλοσοφία απολαμβάνουν σημαντική αύξηση του κύκλου εργασιών τους…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ