ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Οκτώ νέα μοντέλα Softail custom της Harley-Davidson για το 2018

Οκτώ νέα μοντέλα Softail custom της Harley-Davidson για το 2018

Η Harley-Davidson για την 115η επέτειό της παρουσιάζει τις ολοκαίνουριες Fat Boy, Heritage Classic, Low Rider, Softail Slim, Deluxe, Breakout, Fat Bob και Street Bob.

Έτσι λοιπόν, οκτώ ολοκαίνουρια μοντέλα Softail custom είναι έτοιμα για το 2018. Όλα με πλαίσιο και ψαλίδι χαμηλότερου βάρους και μεγαλύτερης ανθεκτικότητας, καθώς και με κορυφαία ανάρτηση μπροστά και πίσω.

Εφοδιασμένα με τον νέο κινητήρα Milwaukee-Eight 107, ο οποίος διατίθεται προαιρετικά και στην έκδοση 114, με αυθεντικό στυλ και σύγχρονη σχεδίαση σε συνδυασμό με μοναδική εμφάνιση που κόβει την ανάσα.

Τα νέα μοντέλα Softail συνδυάζουν τις δυναμικές επιδόσεις της σειράς Dyna με το απαράμιλλο custom στυλ των Softail. Σχεδιάστηκαν μέσα από το μεγαλύτερο πρόγραμμα ανάπτυξης προϊόντων στην ιστορία της εταιρείας, με νέα μοντέλα που διαθέτουν ανθεκτικότερο και σημαντικά ελαφρύτερο πλαίσιο που τιθασεύει την υψηλή ροπή των κινητήρων Milwaukee-Eight 107 και 114.

Με αναρτήσεις υψηλής απόδοσης με διπλή κεκλιμένη βαλβίδα στο πιρούνι, και κρυμμένο πίσω αμορτισέρ εύκολης ρύθμισης, τα επιθετικά μοντέλα Softail του 2018 είναι ταχύτερα, ελαφρύτερα και με καλύτερο κράτημα από όλους τους προγόνους τους της σειράς Big Twin cruiser…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ