ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Οι θρύλοι της Peugeot στο Ντακάρ

Οι θρύλοι της Peugeot στο Ντακάρ

Όσοι τυχεροί έχουν την δυνατότητα να επισκεφτούν τον αριθμό 136 της διάσημης Avenue des Champs Elysees, θα μπορούν να θαυμάσουν από κοντά το θρυλικό PEUGEOT 205 T16 και το νέο PEUGEOT 3008DKR Maxi.

Στον αριθμό 136 της διάσημης Avenue des Champs Elysees του Παρισιού, όσοι τυχεροί έχουν την δυνατότητα να επισκεφτούν το εν λόγω σημείο, θα μπορούν να θαυμάσουν από κοντά το θρυλικό PEUGEOT 205 T16 και το νέο PEUGEOT 3008DKR Maxi, το οποίο θα συμμετάσχει στο ράλι Ντακάρ 2018, που θα διεξαχθεί από τις 6 έως τις 20 Ιανουαρίου στη Νότιο Αμερική.

Το νέο PEUGEOT 3008DKR Maxi, ο διάδοχος του PEUGEOT 3008DKR που κατέκτησε τις τρεις πρώτες θέσεις στο περσινό Ντακάρ, βρίσκεται σε περίοπτη θέση, δίπλα στην περιοχή με τις οθόνες που θα αναπαράγονται βίντεο με στιγμιότυπα από την προετοιμασία και τον αγώνα. Βαρύτερο και ισχυρότερο το νέο αγωνιστικό θα διεκδικήσει ξανά την κορυφαία διάκριση σε ένα από τα δυσκολότερα και πιο απαιτητικά ράλι του κόσμου.

Επίσης, δίπλα στο PEUGEOT 3008DKR Maxi, υπάρχει το επικό PEUGEOT 205 T16, που κατέκτησε τους παγκόσμιους τίτλους στα ράλι το 1985 και το 1986, ενώ είναι το πρώτο PEUGEOT που κατέκτησε ένα ράλι Ντακάρ το 1987 με οδηγό τον Αρι Βάτανεν.

Σε ένα ειδικό κάθισμα με δυναμικά υποβραχιόνια και με την χρήση ενός headset εικονικής πραγματικότητας, οι επισκέπτες μπορούν να ζήσουν την αξεπέραστη ένταση που προσφέρει ένα ράλι Ντακάρ με τον Σεμπαστιάν Λεμπ συνοδηγό! Επιπλέον οι Στεφάν Πετερανσέλ, Κάρλος Σάινθ και Σιρίλ Ντεσπρέ, βρίσκονται στην διάθεση του κοινού για να ηλεκτρίσουν την ατμόσφαιρα μέσα από μία ανεπανάληπτη εικονική πραγματικότητα.

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ