ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Οι αμαζόνες της Γιουβέντους ανακαλύπτουν την Jeep

Οι αμαζόνες της Γιουβέντους ανακαλύπτουν την Jeep
ORAZIOTRUGLIO.COM

Ιδιαίτερα δημοφιλής στο "ασθενές φύλο" είναι ηJeep, καθώς το 20% των πωλήσεων της μάρκας, πηγαίνεισε γυναίκες.

Προ ημερών, μάλιστα, η γυναικεία ομάδα της Γιουβέντους, που είναι από το Τορίνο όπως και η Jeep, που ανήκει στην Fiat, επισκέφθηκε το κέντρο δοκιμών της FCA στο Balocco και ανακάλυψε τη γκάμα μοντέλων της Jeep σε εντός και εκτός δρόμου διαδρομές.

Διαθέσιμη ήταν όλη η γκάμα της Jeep, με ταRenegade, Compass, Cherokee, Wranglerκαι GrandCherokee, καθώς και οι αντίστοιχες εκδόσεις Trailhawk, Trackhawk και SRT. Η προπονητής της ομάδας Rita Guarino και οι αθλήτριες είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τις επιδόσεις, αλλά και τις κορυφαίες δυνατότητες των εκδόσεων 4x4 σε ακραίες δοκιμασίες που σχεδιάστηκαν από τους δοκιμαστές του Balocco.

Η γυναικεία ομάδα της Γιουβέντους έκανε το ντεμπούτο της το 2017 και ήδη έχει κατακτήσει δύο πρωταθλήματα, ένα Coppa Italia και ένα Supercoppa Italiana εντυπωσιάζοντας με την πορεία της. Αντίστοιχα η Jeep τον περασμένο Σεπτέμβριο πραγματοποίησε τον καλύτερο μήνα της ιστορίας της στην Ευρώπη, με 12.000 πωλήσεις, επιβεβαιώνοντας τα εντυπωσιακά αποτελέσματα του 2018 και επιτυγχάνοντας μια αύξηση των πωλήσεων κατά 330% τα τελευταία 5 χρόνια.

Παράλληλα με την υποστήριξη της στην ανδρική και γυναικεία ομάδα της Juventus, η Jeep, συνεχίζει την στενή της σχέση με τον αθλητισμό με την παρουσία της σε διοργανώσεις όπως το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Surf (WSL) και το Mindful Triathlon, Wanderlust 108…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ