ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Οδηγούμε το Renault Kadjar 1.3 lt – 140hp

Οδηγούμε το Renault Kadjar 1.3 lt – 140hp

Το νέο Renault Kadjar 1.3 lt – 140hp είναι ανανεωμένο σε εμφάνιση και εξοπλισμό και αποτελεί μια από τις πιο θελκτικές προτάσεις στην αγορά των μεσαίων SUV.

Ανανεωμένο τόσο σε εμφάνιση όσο και σε εξοπλισμό, το Renault Kadjar που ήδη κυκλοφορεί από το 2019 στην Ελλάδα, αποτελεί μια από τις πιο θελκτικές προτάσεις, στην αγορά των μεσαίων SUV.

Χωρίς να έχει τροποποιηθεί σε διαστάσεις από την προηγούμενη έκδοση, διατηρείται στα 4.449 μ. μήκος, έχοντας γενναιόδωρο μεταξόνιο 2,646 μ., που του προσδίδει ιδιαίτερα μεγάλη άνεση στην καμπίνα.

Φρεσκαρισμένο εξωτερικά, με πινελιές αλουμινίου στην ανασχεδιασμένη μάσκα, στο περίγραμμα των παραθύρων και στις ράγες οροφής, με νέα φλας LED και προβολείς ομίχλης με τεχνολογία LED Pure Vision, πίσω αεροτομή και νέο προφυλακτήρα που ενσωματώνει το φως όπισθεν και τα φώτα ομίχλης, αναμφίβολα η εικόνα του είναι εκλεπτισμένη και αρμονική, με τις ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, να αναδεικνύουν τον σπορ χαρακτήρα.

Οδηγούμε το Renault Kadjar 1.3 lt – 140hp

Αλλά και στην καμπίνα, η γενικότερη αίσθηση είναι αναβαθμισμένη, τόσο σε φινίρισμα όσο και σε ποιότητα, με καλύτερα υλικά σε πλαστικά και ταπετσαρίες. Τα περιστροφικά χειριστήρια δεσπόζουν στην κονσόλα, ενώ η οθόνη 7 ιντσών του συστήματος infotainment R-LINK 2, είναι λειτουργική, αν και θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερων διαστάσεων.

Με περισσότερες θήκες για μικροαντικείμενα, με νέους αεραγωγούς και 2 θύρες USB για τους πίσω επιβάτες, η καμπίνα είναι άνετη και ο χώρος αποσκευών ιδανικός για οικογένεια (527 λίτρα με λαβές “Easy Break” για την ασύμμετρη αναδίπλωση της πλάτης του πίσω καθίσματος).

Οδηγήσαμε την έκδοση με τον νέο κινητήρα βενζίνης 1.3 Tce – 140 hp, προϊόν της συμμαχίας Renault - Daimler. Άκρως αποδοτικό μοτέρ, βγάζει την ιπποδύναμη στις 5.000 σ.α.λ. και τα 240 Nm ροπής από τις 1.600 σ.α.λ. Συνεργάζεται ικανοποιητικά με το μηχανικό 6άρι κιβώτιο ταχυτήτων κι όταν κινείσαι σε φυσιολογικό ρυθμό έχει την κατανάλωση κοντά στα 7,5 λίτρα στα 100 χλμ. Αν τσιμπήσεις το γκάζι, τότε ο δείκτης κατανάλωσης ανεβαίνει.

Οδηγούμε το Renault Kadjar 1.3 lt – 140hp

Η δικίνητη έκδοση θα σε ικανοποιήσει ακόμα και σε ήπιες off road καταστάσεις, μολονότι υπάρχει και τετρακίνητη, χάρη στο σύστημα υποβοήθησης της πρόσφυσης Extended Grip, μέσω του ESP, που ρυθμίζεται σε τρία επίπεδα.

Χωρίς περιστροφές, το Kadjar 1.3 Tce – 140 hp και δύναμη έχει, και εμφάνιση και σχετικά οικονομικό σε χρήση είναι, με τις τιμές να ξεκινούν από τα 17.990 ευρώ, με πλούσιο εξοπλισμό ασφάλειας και υποστήριξης οδηγού...

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ