ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Οδηγός αυτοκινήτου 2019: Τι να πάρεις με βάση τις ανάγκες σου

Close up front of new silver car parking on the asphalt road
Close up front of new silver car parking on the asphalt road CLOSE UP FRONT OF NEW SILVER CAR PARKING ON THE ASPHALT ROAD

Δείξε μου τον χαρακτήρα σου να σου πω τι αυτοκίνητο θα πάρεις. Το Sport24.gr παρουσιάζει τις "hot" προτάσεις της χρονιάς με βάση την προσωπικότητα και τις ανάγκες σου.

Σε μια απλή βόλτα στην πόλη με το αυτοκίνητο, θα συναντήσεις πολλούς διαφορετικούς τύπους οδηγών. Από αυτόν που έχει μόλις πάρει το δίπλωμα και νιώθει μια κάποια ανασφάλεια, μέχρι τον ανυπόμονο που είναι μονίμως με το χέρι στην κόρνα, έτοιμος να την πατήσει ακόμα κι όταν δεν χρειάζεται.

Ακόμα και αν δεν ξέρεις ποιος κάθεται πίσω από το τιμόνι, μπορείς να καταλάβεις πολλά πράγματα για τον χαρακτήρα και τις ανάγκες του από το αυτοκίνητο που οδηγεί. Άλλο αυτοκίνητο έχει για παράδειγμα ένας 20άρης, άλλο ένας οικογενειάρχης.

Με βάση αυτό, το Sport24.gr βρήκε και παρουσιάζει τα τέσσερα "hot" αυτοκίνητα της χρονιάς ανάλογα με τους ανθρώπους που θα συναντήσεις πιο συχνά εκεί έξω. Με όποιον κι αν ταυτίζεσαι, μπορείς να βρεις το αυτοκίνητο που "κουμπώνει" καλύτερα στον χαρακτήρα και τις ανάγκες σου και να το αποκτήσεις με leasing στην Avis.

Ίσως αναρωτιέσαι τι είναι το leasing αυτοκινήτου, αφού πρόκειται για κάτι που δεν είναι τόσο διαδεδομένο στην Ελλάδα, όσο στο εξωτερικό και αφού μέχρι στιγμής έχει απασχολήσει περισσότερο τους επαγγελματίες σε σχέση με τους ιδιώτες. Για να το πούμε πολύ απλά, πρόκειται για την απόκτηση ενός αυτοκινήτου με χρονομίσθωση. Εσύ πληρώνεις ένα σταθερό μηνιαίο μίσθωμα για να χρησιμοποιήσεις το όχημα, ενώ η ιδιοκτησία μένει τυπικά στην Avis, η οποία αναλαμβάνει και όλα τα βάρη που αυτή συνεπάγεται. Και επειδή κυκλοφορούν πολλοί μύθοι για το leasing, καλό θα ήταν πριν επηρεαστείς, να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα.

Το leasing δεν είναι ακριβό. Στην Avis θα βρεις τα πιο προνομιακά πακέτα παροχών και μια μεγάλη γκάμα ολοκαίνουριων αυτοκινήτων για να διαλέξεις αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα. Καταβάλλεις ένα μηνιαίο μίσθωμα και αφήνεις έξοδα, όπως δαπάνες χρήσης, τέλη κυκλοφορίας, μεικτή ασφάλεια, ελαστικά, ζημιές κτλ. στην εταιρία. Και όταν οι ανάγκες σου αλλάξουν, τότε μπορεί να αλλάξει και το όχημά σου χωρίς να προχωρήσεις σε νέα αγορά.

Τo leasing διαρκεί για όσο εσύ επιλέξεις (από 2 έως 5 έτη), διαμορφώνοντας το δικό σου αυτοκίνητο με βάση τα χρήματα που θες να ξοδέψεις και με τη λήξη του μπορείς είτε να επιστρέψεις το όχημα, είτε να το εξαγοράσεις σε προσυμφωνημένη τιμή. Εναλλακτικά, μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα στις προσφορές της Avis, που ανανεώνονται συνεχώς.

Τι κερδίζεις λοιπόν; Αφενός δεν χρειάζεται να δώσεις μια περιουσία για να αγοράσεις ένα καινούριο αυτοκίνητο, του οποίου οι δαπάνες "τρέχουν" από την πρώτη μέρα κι ας πιστεύεις το αντίθετο και του οποίου η αξία σταδιακά θα φθίνει, αφετέρου απαλλάσσεσαι από γραφειοκρατικές διαδικασίες και συγκεκριμένα έξοδα, τα οποία έχουν συμπεριληφθεί στο μηνιαίο μίσθωμα.

Για όλους τους παραπάνω λόγους, το Avis leasing είναι η πιο έξυπνη, συμφέρουσα και σύγχρονη λύση για κάθε ιδιώτη και όχι μόνο για επαγγελματίες, με σημαντικά οφέλη και πλεονεκτήματα και σε εξαιρετικά προσιτές και οικονομικές τιμές στη δύσκολη εποχή που ζούμε.

Πριν όμως επιλέξεις το καινούριο σου αυτοκίνητο, δες με ποιον από τους παρακάτω ταυτίζεσαι.

Ο κλασικός

Mercedes-Benz GLA

Οδηγός αυτοκινήτου 2019: Τι να πάρεις με βάση τις ανάγκες σου

Mια Mercedes είναι πάντα μια καλή επιλογή για κάποιον που αγαπά τις κλασικές γραμμές. Η Mercedes-Benz GLA αποτελεί σταθερή αξία τόσο για την εντυπωσιακή εμφάνισή της, τις δυναμικές και επιβλητικές σχεδιαστικές γραμμές της όσο και για την εξαιρετική οδηγική συμπεριφορά της και τα χαρακτηριστικά άνεσης και ασφάλειας που διαθέτει. Αποκτήστε την στην Avis με Urban Package ή Profressive Plus Package εξοπλισμό.

Ο νέος οδηγός

Νissan Micra

Οδηγός αυτοκινήτου 2019: Τι να πάρεις με βάση τις ανάγκες σου

Το νέο Nissan Micra είναι το τέλειο 5θυρο Hatchback για την πόλη. Γι' αυτό και το καθιστά το ιδανικό αυτοκίνητο για έναν νέο οδηγό. Η σύγχρονη εμφάνισή του, η τεχνολογία του, το σύστημα ασφαλείας του και το εντυπωσιακό εσωτερικό είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που το "απογειώνουν". Δες αναλυτικά τον εξοπλισμό του εδώ.

Ο πρακτικός

Toyota Aygo X-Play Touch Connect MMT

Οδηγός αυτοκινήτου 2019: Τι να πάρεις με βάση τις ανάγκες σου

Μικρό, ευέλικτο, κινείται με άνεση μέσα και στα πιο στενά δρομάκια, έξυπνο, με μία από τις πιο φιλικές στον χρήστη οθόνες αφής, για να μπορείς να είσαι connected όπου κι αν βρίσκεσαι. Εκλεπτυσμένο, ευρύχωρο και ξεχωριστό με εντυπωσιακό εσωτερικό και λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά και θα τις δεις αναλυτικά στην Avis. Είναι ό,τι πιο σύγχρονο και πρακτικό κυκλοφορεί στην πόλη.

O αθλητικός

Audi A3 Sportback

Οδηγός αυτοκινήτου 2019: Τι να πάρεις με βάση τις ανάγκες σου

Η δυναμική γραμμή οροφής υπογραμμίζει τον sport χαρακτήρα του πεντάθυρου μοντέλου της Audi. Το εντυπωσιακό πίσω μέρος, η προηγμένη τεχνολογία και ο σπορ χαρακτήρας του είναι αυτά που το καθιστούν σημείο αναφοράς στην κατηγορία του, ενώ παράλληλα συνδυάζει την πολυτέλεια με την πρακτικότητα. Στην Avis θα δεις αναλυτικά τα χαρακτηριστικά του.

Αν δεν σε κάλυψαν οι παραπάνω κατηγορίες και επιλογές, μπορείς να δεις αναλυτικά όλες τις Avis leasing προσφορές στο site της εταιρίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ