ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

O Ρόμπερτ Ντε Νίρο προαναγγέλλει την άφιξη του ηλεκτρικού… Kia e-Niro

O Ρόμπερτ Ντε Νίρο προαναγγέλλει την άφιξη του ηλεκτρικού… Kia e-Niro

H Kia λανσάρει την πανευρωπαϊκή διαφημιστική καμπάνια για το ηλεκτρικό crossover, το e-Niro με πρωταγωνιστή τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο.

Το Kia e-Niro το παρουσίασα στο 3 μέρος του αφιερώματος στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού. Η Kia Motors λανσάρει σήμερα μία νέα πανευρωπαϊκή διαφημιστική καμπάνια για το νέο ηλεκτρικό crossover Kia e-Niro – με πρωταγωνιστή τον βραβευμένο, δύο φορές με Όσκαρ, ηθοποιό Ρόμπερτ Ντε Νίρο.

Ως πρεσβευτής του νέου ηλεκτρικού αυτοκινήτου της Kia, ο Ντε Νίρο θα τονίσει με μία σειρά τηλεοπτικών, ψηφιακών και έντυπων διαφημίσεων, που ξεκινούν τον Νοέμβριο, την ικανότητα του e-Niro να εξαλείψει τα εμπόδια για την απόκτηση ενός ηλεκτρικού οχήματος.

Η συνεργασία της Kia με τον De Niro θα βασίζεται στον αμίμητο χαρακτήρα και την αίσθηση χιούμορ του ηθοποιού, προκειμένου να τονιστούν τα πολλά προτερήματα του e-Niro – η μεγάλη ηλεκτρική αυτονομία 485 χλμ., το τελευταίας γενιάς σύστημα infotainment, οι τεχνολογίες επανάκτησης ενέργειας και η μοναδική crossover αισθητική.

Η ευρωπαϊκών προδιαγραφών έκδοση του e-Niro, μπορεί να φθάσει την αυτονομία έως 615 χλμ. σε αστικό περιβάλλον και είναι το πρώτο πλήρως ηλεκτρικό crossover της Kia, με τις πωλήσεις του στην Ευρώπη να ξεκινούν στα τέλη του 2018.

Θα προσφέρεται με 7ετή (ή για 150.000 χλμ.) εγγύηση της Kia και θα λανσαριστεί σε δύο εκδόσεις, με μακράς αυτονομίας και υψηλής χωρητικότητας 64 kWh μπαταρία ιόντων-λιθίου πολυμερούς, και με μπαταρία 39,2 kWh, η οποία προσφέρει στους οδηγούς έως 312 χλμ. αυτονομία με μία φόρτιση. Με ταχυφορτιστή 100 kW, απαιτούνται μόλις 54 λεπτά για να επαναφορτιστεί η μπαταρία 64 kWh του e-Niro στο 80%.

Το e-Niro έρχεται να προστεθεί στις υπάρχουσες Hybrid και Plug - in Hybrid εκδόσεις του Niro – οι οποίες μετρούν πάνω από 200.000 πωλήσεις από τη στιγμή του λανσαρίσματός τους το 2016. Μέχρι σήμερα, στην Ευρώπη έχουν καταγραφεί περισσότερες από 65.000 πωλήσεις του υβριδικού crossover…


www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ