ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

O γύρος του κόσμου με ένα Jeep Wrangler

O γύρος του κόσμου με ένα Jeep Wrangler

Μία αποστολή κομμένη και ραμμένη στα μέτρα του.

Γεννημένο μέσα στη θύελλα του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, το Jeep Wrangler (τότε Willys), εξελίχθηκε σε ένα πραγματικό ορόσημο, χάρη στο μοναδικό του στιλ και βέβαια τη δυνατότητα του να ξεπερνά ακόμα και τις πιο δύσκολες εκτός δρόμου διαδρομές.

Με βάση τις δυνατότητες του μοντέλου, δεν αποτελεί έκπληξη η επιλογή του Jeep Wrangler από την ομάδα Expedition Earth ως το όχημα με το οποίο θα πραγματοποιήσει μέσα σε περίοδο τριών ετών το γύρο του κόσμου, περνώντας από 7 ηπείρους και καλύπτοντας συνολικά 350.000 χλμ. Το Jeep Wrangler, με το χαϊδευτικό όνομα Gunther, παρέα με τους Νεοζηλανδούς Topher Richwhite και Bridget Thackwray, είναι το τρίτο μέλος της ομάδας που βρίσκεται ήδη στο δρόμο εδώ και 526 ημέρες.

Το Gunther, είναι ένα λευκό Jeep Wrangler Rubicon με κινητήρα βενζίνης 3.6 lt. Εφοδιασμένο με μία σειρά αξεσουάρ της Mopar, επίσημη μάρκα υπηρεσιών After Sales της FCA, έχει ήδη καταφέρει να περάσει από εξαιρετικά δύσκολες διαδρομές από την Αλάσκα και τη Γη του Πυρός, έως τις ερήμους της Αφρικανικής Ηπείρου.

Στόχος της ομάδας Expedition Earth είναι, εκτός των άλλων, να ευαισθητοποιήσει το κοινό για την προστασία του πλανήτη.

Επίσης, η εισαγωγική εταιρεία στην Ελλάδα, προσφέρει το Compass με το εμπορικό πρόγραμμα 4x4, με 4 χρόνια Δωρεάν Service, 4 χρόνια Εργοστασιακή Εγγύηση, 4% προνομιακό επιτόκιο χρηματοδότησης και 4 χρόνια Οδική Βοήθεια καθώς και με πακέτα πρόσθετου εξοπλισμού άνεσης και ασφάλειας, σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές με όφελος που φτάνει έως και τις 4.000 ευρώ...

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ