ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Nissan Micra BOSE Personal Edition

Nissan Micra BOSE Personal Edition

Με αφορμή τον εορτασμό της μακροχρόνιας συνεργασίας της με την BOSE, η Nissan λανσάρει την πρώτη ειδική έκδοση του νέου, πέμπτης γενιάς MICRA. Ειδική έκδοση σε 2.500 αντίτυπα.

Με αφορμή τον εορτασμό της μακροχρόνιας συνεργασίας της με την κορυφαίο οίκο ηχοσυστημάτων της BOSE, η Nissan λανσάρει την πρώτη ειδική έκδοση του νέου, πέμπτης γενιάς MICRA.

Η παραγωγή θα περιοριστεί σε μόλις 2.500 αυτοκίνητα σε ολόκληρη την Ευρώπη, προκειμένου να εξασφαλιστεί ο αποκλειστικός χαρακτήρας της έκδοσης. Το “κλειδί” που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον των υποψήφιων αγοραστών, δεν είναι άλλο από το μοναδικό ηχοσύστημα BOSE Personal audio, με το οποίο θα εφοδιάζεται το μοντέλο.

Το εν λόγω σύστημα, προσφέρει μια εντυπωσιακή εμπειρία ήχου 360°, μέσω της ψηφιακής επεξεργασίας του ήχου από την BOSE και των έξι ηχείων υψηλής απόδοσης. Σε αυτά περιλαμβάνονται και τα δύο πρωτοποριακά ηχεία BOSE UltraNearfield που είναι ενσωματωμένα στο προσκέφαλο του καθίσματος του οδηγού.

Ο ήχος από το BOSE Personal Audio, μπορεί να προσαρμοστεί στις προτιμήσεις του οδηγού με τη βοήθεια του BOSE PersonalSpace Control.

Αυτή η λειτουργία βρίσκεται στις ρυθμίσεις ήχου της Micra, που είναι προσβάσιμες μέσω του συστήματος ψυχαγωγίας NissanConnect του αυτοκινήτου. Παρέχει ένα ρυθμιζόμενο εύρος επιλογών ήχου, από έναν ακριβή και εμπρός εστιασμένο ήχο, σε μια πολύ ευρύτερη και περιβάλλουσα εμπειρία…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ