Νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα Mercedes-Benz

Η Mercedes-Benz εφαρμόζει το νέο πρόγραμμα Welcome Tomorrow, για ιδιώτες, ελευθέρους επαγγελματίες και ατομικές επιχειρήσεις, με δύο νέες χρηματοδοτικές προτάσεις.

Η επιστροφή στην κανονικότητα, και στον τομέα του αυτοκινήτου που επλήγη πολύ από την πανδημία του κορονοϊού, που οδήγησε και σε οικονομική κρίση, έδωσε την δυνατότητα στις εταιρείες αυτοκινήτου για προσφορές και καλύτερους όρους χρηματοδότησης αγοράς.

Για παράδειγμα, η Mercedes-Benz εφαρμόζει το νέο πρόγραμμα Welcome Tomorrow, για ιδιώτες, ελευθέρους επαγγελματίες και ατομικές επιχειρήσεις, με δύο νέες χρηματοδοτικές προτάσεις να προστίθενται στις ήδη υπάρχουσες.

Συγκεκριμένα, η πρώτη πρόταση Drive Now Pay Later παρέχει άτοκη περίοδο χάριτος 6 μηνών και άνεση προγραμματισμού, δίνοντας τη δυνατότητα στον πελάτη να αποκτήσει το νέο του αυτοκίνητο σήμερα, με την πρώτη δόση να πληρώνεται έξι μήνες μετά. Το πρόγραμμα αυτό ισχύει από 8 Ιουνίου 2020.

Η δεύτερη πρόταση FLEXPayment, εξασφαλίζει χαμηλή μηνιαία δόση για τον πρώτο χρόνο, ενώ παράλληλα προσφέρει δωρεάν συμβόλαιο επέκτασης εγγύησης δύο ετών πέραν της διετούς εργοστασιακής.

 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.