ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Νέο Volkswagen Crafter Van για επαγγελματίες

Νέο Volkswagen Crafter Van για επαγγελματίες

Το νέο Crafter, είναι πιο πρακτικό, πιο αποδοτικό και πιο καινοτόμο από ποτέ και παράγεται στο καινούργιο εργοστάσιο της Volkswagen, στη Wrzesnia της Πολωνίας. Το νέο μοντέλο σχεδιαστικά, ακολουθεί την φιλοσοφία του Transporter.

Στόχος στην εξέλιξή του νέου μοντέλου ήταν να προσφέρει λύσεις μεταφοράς, με εξοικονόμηση κόστους. Το νέο Crafter, είναι πιο πρακτικό, πιο αποδοτικό και πιο καινοτόμο από ποτέ και παράγεται στο καινούργιο εργοστάσιο της Volkswagen, στη Wrzesnia της Πολωνίας.

Το νέο μοντέλο σχεδιαστικά, ακολουθεί την φιλοσοφία του Transporter, ενώ διαθέτει τον καλύτερο συντελεστή αεροδυναμικής στην κατηγορία του. Αυτό επιτυγχάνεται χάρη στην πρωτοποριακή σχεδίαση του αμαξώματος με την κεκλιμένη προς τα πίσω οροφή, τη γρίλια του ψυγείου, τα καλυμμένα εμπρός σκαλοπάτια, καθώς και τα σχεδιασμένα προς τα μέσα πλαϊνά τμήματα.

Διατίθεται σε 3 διαφορετικά μήκη (μεσαίο / μακρύ / μακρύ plus) και με 3 διαφορετικές οροφές (απλή / υπερύψωση / διπλή υπερύψωση) που μπορούν να συνδυαστούν με 3 διαφορετικά συστήματα κίνησης (εμπρός κίνηση / πίσω κίνηση / 4Motion) ενώ διαθέτει και 2 κιβώτια ταχυτήτων (6-τάχυτο μηχανικό / 8-τάχυτο αυτόματο) για όλα τα συστήματα κίνησης.

Επιπλέον της έκδοσης Van, διατίθεται και στις εκδόσεις αμαξώματος:

Chassis (μονή / διπλή καμπίνα)

Pick Up (μονή / διπλή καμπίνα)

Εργονομία στο εσωτερικό και άνεση εφάμιλλη αυτής ενός επιβατικού αυτοκινήτου, με βέλτιστη εργονομία και πρακτικότητα στην καθημερινή χρήση. Προσφέρει πολλαπλούς αποθηκευτικούς χώρου, για την τοποθέτηση διάφορων χρήσιμων αντικειμένων, εργονομική τοποθέτηση των χειριστηρίων και διακοπτών αλλά και κάθισμα οδηγού πλήρως ρυθμιζόμενο. Επιπλέον, το νέο Crafter Van μπορεί να μεταφέρει έως τρεις επιβάτες καθώς διαθέτει διπλό κάθισμα συνοδηγού στον βασικό του εξοπλισμό.

Νέο Volkswagen Crafter Van για επαγγελματίες

Το νέο Crafter διαθέτει έναν από τους μεγαλύτερους χώρους φόρτωσης στην κατηγορία του, καθώς μπορεί να καλύψει μεταφορικές ανάγκες όγκου 18,4m και έως 6 ευρωπαλέτες. Η πλαϊνή συρόμενη πόρτα προσφέρει το μεγαλύτερο ωφέλιμο ύψος και πλάτος και εγγυάται μεγάλη ευκολία στην φόρτωση.

Πολυάριθμες δυνατότητες ασφάλισης φορτίου, όπως δακτύλιοι συγκράτησης ή ράγες σε όλες τις επιφάνειες, αλλά και διαμόρφωσης του χώρου φόρτωσης δίνουν την δυνατότητα πλήρους εξατομίκευσης.

Σχετικά με την ασφάλεια, για πρώτη φορά σε ένα επαγγελματικό αυτοκίνητο αυτής την κατηγορίας, διατίθενται προηγμένα συστήματα υποβοήθησης οδηγού που συναντάμε κυρίως σε επιβατικά αυτοκίνητα και τα οποία ενισχύουν ακόμα περισσότερο την ασφάλεια κατά την οδήγηση.

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ