ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Νέο βαν επιβατικό από τη Mercedes-Benz

Νέο βαν επιβατικό από τη Mercedes-Benz

Η κοινοπραξία της Mercedes-Benz με τις Renault-Nissan-Mitsubishi, απέφερε ένα ακόμη μοντέλο.

Οικονομία κλίμακος. Υπό αυτό το πρίσμα, οι συνεργασίες μεταξύ των εταιρειών έχουν ως αποτέλεσμα να κατασκευάζονται μοντέλα, χρησιμοποιώντας το ίδιο πάτωμ και μηχανικά μέρη, με διαφορετικό –ίσως- διάκοσμο και διαφορετικά σήματα.

Η Mercedes-Benz, συνεργαζόμενη με τη συμμαχία Renault-Nissan-Mitsubishi, πρόκειται να παρουσιάσει το 2022, ένα νέο μοντέλο, την T-Class, η οποία θα είναι λίγο μικρότερη της V-Class, του βαν ποτ χρησιμοποιείται για μεταφορά προσώπων και για επαγγελματική χρήση.

Όμως, η T-Class, προορίζεται κυρίως για ΙΧ, για οικογένειες, και πρόκειται να έχει δύο συρόμενες πόρτες, πλούσιους χώρους και απευθύνεται σε όσους αρέσκονται στις αποδράσεις από την καθημερινότητα. Ουσιαστικά, θα είναι αδελφάκι με τα νέα Renault Kangoo και Nissan NV200, και θα χρησιμοποιεί το πάτωμα που έχει το επαγγελματικό Mercedes Citan.

Οσον αφορά το σχεδιασμό, την αξία, την ασφάλεια και τη συνδεσιμότητα, η νέα T-Class θα φέρει το DNA της Mercedes-Benz, όπως υποστηρίζει η γερμανική μάρκα.

Επίσης, εκτός από τις συμβατικές εκδόσεις, θα παράγεται και σε αμιγώς ηλεκτρική έκδοση, όπως συμβαίνει και με τα μοντέλα της γαλλοϊαπωνικής συμμαχίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ