ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Νέο, συμπαγές SUV από την Kia

Νέο, συμπαγές SUV από την Kia

Τολμηρή σχεδίαση, ευκολία στη χρήση και εξελιγμένες τεχνολογίες. Η Kia αποκαλύπτει με σκίτσα τον εσωτερικό διάκοσμο του νέου κόμπακτ SUV της μάρκας.

Η ραγδαία αναπτυσσόμενη κατηγορία των SUV, αποκτά συνεχώς νέα μέλη. Η Kia, διευρύνοντας το χαρτοφυλάκιο των μοντέλων της, αποκαλύπτει με σκίτσα τον εσωτερικό διάκοσμο του νέου κόμπακτ SUV της μάρκας, το οποίο θα παρουσιαστεί αυτό το καλοκαίρι.

Ξεχωρίσουν λεπτομέρειες όπως το μεταλλικό φινίρισμα στους αεραγωγούς και σε διάφορα σημεία του ταμπλό και του τιμονιού, ενώ στο ταμπλό δεσπόζει μία νέα οθόνη αφής με διαγώνιο 10,25’’ προσφέροντας άμεση πρόσβαση σε μια ευρεία γκάμα λειτουργιών και συνδεσιμότητας.

Στην κεντρική κονσόλα βρίσκονται μόνο οι απαραίτητοι διακόπτες, προκειμένου το ταμπλό του νέου κόμπακτ SUV να αποτελεί πρότυπο εργονομίας. Η τεχνολογία Sound Mood Lighting της Kia μεταβάλλει τον φωτισμό περιβάλλοντος της καμπίνας ανάλογα με τις προτιμήσεις των επιβατών.

Οι πωλήσεις του πρώτου παγκόσμιου κόμπακτ SUV της Kia θα ξεκινήσουν στην Κορέα το δεύτερο εξάμηνο του 2019 και θα ακολουθήσουν και άλλες αγορές παγκοσμίως...

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ