ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Νέο πρόγραμμα χρηματοδότησης BMW

Νέο πρόγραμμα χρηματοδότησης BMW

Με το νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα BMW All Inclusive, η BMW προσφέρει σημαντικές λύσεις σε όλες τις ανάγκες που σχετίζονται με την απόκτηση αυτοκινήτου.

Αφενός εξασφαλίζει χρηματοδότηση με προνομιακό επιτόκιο 4,9% (ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο πλέον 0,6% Ν. 128/1975), αφετέρου προσφέρει άτοκα, έως και για 48 μήνες, όλες τις υπηρεσίες που μπορεί να χρειαστεί ο ενδιαφερόμενος για το αυτοκίνητο: ασφάλιση, εγγύηση, service, προστασία δανείου / δόσεων.

Σύμφωνα με το BMW All Inclusive, ο ενδιαφερόμενος διαμορφώνει το αυτοκίνητο που επιθυμεί, επιλέγει την προκαταβολή του από 10% και αποπληρώνει σε έως και 48 μηνιαίες δόσεις. Όταν ολοκληρωθεί η διάρκεια του προγράμματος απομένει μία τελευταία μεγάλη δόση η οποία παρέχει μια σειρά από επιλογές:

εξόφληση και απόκτηση μοντέλου BMW, επιστροφή του οχήματος χωρίς άλλες υποχρεώσεις, απόκτηση ολοκαίνουργιας BMW ανταλλάσσοντας το προηγούμενο μοντέλο με προνομιακούς όρους και επιμήκυνση της διάρκειας των μηνιαίων αποπληρωμών αναχρηματοδοτώντας την τελευταία μεγάλη δόση με ευνοϊκό επιτόκιο και διάρκεια έως και 36 μήνες...

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ