ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Νέο Peugeot Streetzone 50

Νέο Peugeot Streetzone 50

Το νέο Streetzone 50 της Peugeot Scooters ήρθε για την καθημερινή μετακίνηση στην πόλη με νεανική, σπορτίφ εμφάνιση.

Με off-road δυνατότητες, πλούσιο για την κατηγορία του εξοπλισμό και ανέσεις, το νέο Streetzone 50 της Peugeot Scooters ήρθε για την καθημερινή μετακίνηση στην πόλη αλλά και ως όχημα αναψυχής στις διακοπές.

Το νέο Streetzone διαθέτει μοντέρνα σχεδίαση, έντονα, trendy χρώματα και ιδιαίτερα γραφικά. Τη δυναμική προσωπικότητα του scooter τονίζουν το γυμνό τιμόνι, οι sport καθρέφτες και εξάτμιση. Οι μαύρες γρίλιες που πλαισιώνουν τα φώτα εμπρός και πίσω, οι αλουμινένιες επενδύσεις στο δάπεδο και τα μαρσπιέ συνεπιβάτη με διάτρητο σχεδιασμό, προσδίδουν ξεχωριστό στυλ στο Streetzone. Προσεγμένο στη λεπτομέρεια, με ποιοτικό φινίρισμα, το Streetzone διαθέτει ψηφιακό πίνακα οργάνων με LCD οθόνη που παρέχει όλες τις απαραίτητες ενδείξεις κατά την οδήγηση.

Το Steetzone είναι εξοπλισμένο με ισχυρό δίχρονο κινητήρα, προσφέροντας γρήγορες εκκινήσεις και δυναμική οδήγηση. Το ανεστραμμένο πιρούνι και τα φαρδιά τρακτερωτά ελαστικά εξασφαλίζουν άνεση, έλεγχο και ασφάλεια σε διάφορες οδηγικές συνθήκες, επιτρέποντας off-road οδήγηση.

Ο αναβάτης έχει στη διάθεσή του ιδιαίτερα πλούσιους -για scooter 50κ.εκ.- αποθηκευτικούς χώρους: κάτω από τη σέλα χωράει ένα full-face κράνος ενώ επιπλέον δυνατότητες μεταφοράς αντικειμένων παρέχουν το επίπεδο δάπεδο και ο γάντζος στην ποδιά. Η αναπαυτική σέλα 2 θέσεων, με δύο διαφορετικά υλικά κατασκευής, καθώς οι εργονομικές χειρολαβές συνεπιβάτη, προσφέρουν άνεση για 2 άτομα.

Ιδανικό για την αστική μετακίνηση αλλά και τις διακοπές, το νέο Peugeot Streetzone 50 είναι διαθέσιμο στην τιμή των 1.489 ευρώ…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ