ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Νέο Opel Crossland X από 17.300 ευρώ

Νέο Opel Crossland X από 17.300 ευρώ

Το νέο συμπαγές SUV της μάρκας είναι στις εκθέσεις.

Το νέο Opel Crossland X, στιλάτο και συμπαγές εξωτερικά, εξαιρετικά ευρύχωρο και ευέλικτο εσωτερικά, με μοντέρνα διχρωμία και προηγμένη εμφάνιση SUV, βρίσκεται ήδη στις εκθέσεις Διανομέων Opel, έτοιμο να το δείτε και να το οδηγήσετε.

Το ευέλικτο αυτό crossover πόλης είναι το δεύτερο μοντέλο της οικογένειας Opel X στην κατηγορία B δίπλα στο σπορ bestseller, το Mokka X. Το τρίτο μέλος το μεγαλύτερο Grandland X, μόλις παρουσιάστηκε στατικά στο Μιλάνο και θα λανσαριστεί στην Ελλάδα αργότερα περί τα τέλη Οκτωβρίου.

Συγκριτικά με το Opel Mokka X, που διατίθεται με προαιρετική τετρακίνηση για περιστασιακή χρήση εκτός δρόμου, το νέο Opel Crossland X προορίζεται για αστικές περιοχές με μελετημένες εξωτερικές διαστάσεις, ενώ είναι ιδανικό και για ψώνια αλλά και εκδρομές. Με μήκος 4,21 μ., το νέο Crossland X είναι 16 εκ. μικρότερο από ένα Astra αλλά ταυτόχρονα 10 εκ. ψηλότερο.

Η αίσθηση ευρυχωρίας και τα κορυφαία εργονομικά καθίσματα του Crossland X συμβάλλουν σημαντικά στην άνεση των επιβατών. Το crossover πείθει και με το υψηλό επίπεδο ευελιξίας του, που φτάνει μέχρι τα ατομικά συρόμενα πίσω καθίσματα. Αυτά είναι διαιρούμενα 60/40 και μπορούν να μετακινούνται έως 150 χιλιοστά, αυξάνοντας το χώρο αποσκευών από 410 σε 520 λίτρα μέσα σε δευτερόλεπτα.

Νέο Opel Crossland X από 17.300 ευρώ

Επιπλέον, ο χώρος αποσκευών μπορεί να φτάσει τα 1.255 λίτρα με πλήρη αναδίπλωση των πίσω καθισμάτων. Λύσεις αποθήκευσης για την καθημερινή μεταφορά αντικειμένων υπάρχουν σε αφθονία σε όλη την καμπίνα. Το Crossland X κλειδώνει, ανοίγει και ξεκινά με το σύστημα Keyless Open & Start.

Το νέο μοντέλο προσφέρεται με πρωτοποριακή τεχνολογία φωτισμού και σημαντικά συστήματα υποστήριξης.

Διατίθεται με κινητήρες βενζίνης 1.2 lt – 81 hp (ατμοσφαιρικός), 1.2 lt turbo – 110 hp καθώς και με πετρελαίου 1.6 lt – 99 hp…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ