ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Νέο Ford KA+ Active

Νέο Ford KA+ Active
WWW.JAKOBEBREY.COM

Η Ford εκθέτει στη Γενεύη μια σειρά από πιο "προσγειωμένα" αλλά εξίσου σημαντικά αυτοκίνητα μεταξύ των οποίων και το KA+.

Δίπλα στη σύγχρονη τετράτροχη αναβίωση -με 464 ίππους- της μυθικής Mustang Bullitt του Στιβ ΜακΚουίν, στην 50η επέτειο της ομώνυμης εμβληματικής ταινίας του Χόλιγουντ, η Ford εκθέτει στη Γενεύη μια σειρά από πιο «προσγειωμένα» αλλά εξίσου σημαντικά αυτοκίνητα - με κυριότερο, για το ελληνικό ενδιαφέρον, την Crossover εκδοχή του value-for-money ΚΑ+.

Σε όλο τον «πυρετό» των Crossovers, το KA+ Active (αντίστοιχο του ακριβότερου Fiesta Active), είναι ένα supermini που μπορεί να ανταπεξέρχεται σε λίγο δυσκολότερες απαιτήσεις μετακίνησης, με το αυξημένο του κατά 23 χιλιοστά ύψος από το έδαφος, κάποιες διαφοροποιημένες ρυθμίσεις του πλαισίου, τις ράγες οροφής και τα πλευρικά πλαστικά προστατευτικά του στα μαρσπιέ, τους θόλους και τη μάσκα.

Νέο Ford KA+ Active
WWW.JAKOBEBREY.COM

Επίσης, από πρόπερσι που το KA+ απέκτησε τον χαρακτήρα του οικονομικού και ευρύχωρου supermini, αφήνοντας στο παρελθόν τον mini αστικό του χαρακτήρα, τώρα για πρώτη φορά αποκτά και την προσθήκη κινητήρα πετρελαίου. Πρόκειται για τον 1.5 TDCi με 95 ίππους, που έρχεται δίπλα στον τρικύλινδρο 1.2 Ti-VCT 70 ή 85 ίππων. Παρότι το ΚΑ+ είναι μια οικονομική εναλλακτική του Fiesta, ο εξοπλισμός του πλέον θα είναι πλουσιότερος - μεταξύ άλλων και με το σύστημα επικοινωνίας και ψυχαγωγίας SYNC3.

Πέραν αυτού, στη Γενεύη η Ford παρουσιάζει και τα ανασχεδιασμένα και μηχανολογικά αναβαθμισμένα 8/9θέσια Tourneo Courier, Tourneo Connect και Tourneo Custom, καθώς και τη νέα έκδοση ST-Line του μεγάλου της SUV Edge, η οποία εισάγει στην Ευρώπη τη νέα έκδοση bi-turbo 238 ίππων του κινητήρα πετρελαίου 2.0 EcoBlue σε συνδυασμό με ένα νέο αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ